#whoneedsahashtagwhenyourefaboulus?

Haha, har undrat den senaste timmen varför jag plötsligt kände mig så himla nere, and I figured it out, man! ;) Var då på ett pass på Friskis för första gången på äckligt länge och när man tränar så får man ju som ni vet lyckohormoner i kroppen (så kallade endorfiner). Och nu vad det väl helt enkelt så att jag fick en överladdning av såna efter träningen och sen när det gick ur så blev kontrasten så skarp att jag misstog det för deppighet, damn genius, aren't I? Nej, men helt seriöst så tror jag det var så det var för nu mår jag så där utomordentligt awesome som jag har gjort de senaste veckorna igen! :)
Såg inspelat sommarkrysset och måste säga att de failade med att förmedla den sjukt mäktiga känslan när publiken sträckte upp händerna samtidigt som the Lorp och ljusen blixtrade till och man (jag) bara kände: "woah, this is awesome". Inte för att jag trodde att det skulle vara lika bra på tv som live, men ändå, livin' the hardcore fan life här liksom. (Ja, jag är lite flum nu istället, sorry ^^)
På onsdag ska jag se Monsters university with my older sis och några flera, tror jag. Så sommarens händelser var visst inte helt slut än ;) Dock är dom det efter det, så, det är ju lite trist, dårå... Men vad sjutton, som sagt så har jag en hel massa kvar att se fram emot även under resterande månader av året så det blir nog bra det där. Bara det att jag såå inte vill börja plugga igen. Alltså, då menar jag inte "OMG, jag vill inte bli förskollärare längre och bla, bla, bla", utan bara helt vanlig "jag-vill-hellre-resa-sola-bada-träffa-kompisar-och-se-konserter-än-o-plugga-till-tentor-och-skriva-jobbiga-arbeten"-ångest. Den ni! xD Men det är ju rätt nice med någon form av inkomst, har ju spenderat varenda krona på mitt stackars bankkonto, plus en del från mitt sparkonto denna gaaalna sommar, så ser ju fram emot att få studiebidrag igen. Ska väl också nämnas att jag inte har fått lönen för mitt sommarjobb än, så helt pank är jag ju så klart inte.
Ok, förlåt för dessa galna ramblings om allt och inget, men var på det humöret ;) Nu ska här sovas, så jag tackar för uppmärksamheten, så hörs vi!

Stockholmseskapaderna

Nu tänkte jag berätta lite om min Stockholmsresa, varsågoda! ;)
   Det hela började för typ en vecka sen tror jag det var, då Loreens fb-sida la upp en status och sa att de som tänkt ta sig till Sommarkrysset när Loreen skulle vara där kunde få vara med  i en "flashmob" under hennes nummer och så skulle man då anmäla sig till en mailadress. Jag hade inte tänkt åka dit från början men då kände jag att självklart ska jag göra det, dock tog det lite velande fram och tillbaka innan jag faktiskt skickade iväg mailet. Först försökte jag få Olle att hänga med mig, men han kunde inte för hans inneboende skulle komma den helgen. Men jag kände att  jag ville göra det här, så jag annmälde mig som sagt. Efter några dagar så blev vi som hade anmält oss erbjudna att komma till Danskompagniet i Stockholm och gå igenom numret och så. Då så frågade jag Olle om jag fick sova hos honom fredag-lördag och det fick jag, så då svarade jag att jag skulle komma till repetitionen. Den började kl 10 på fredagen så jag fick åka från Norrköping 6.55, *gäsp*. På repetitionen var vi 21 stycken och så blev vi indelade i olika grupper, jag och 4 andra var i grupp 2 och skulle sitta till höger om scenen. så övade vi på hur det skulle gå till några gånger och sen fick vi dra därifrån. Så då mötte jag upp Olle och vi hade en mysig dag vid en sjö, bland annat.
   Nästa dag åkte vi iväg till Olles kompis som jobbar på Gröna Lund och fick fribiljetter av henne, sedan åkte vi iväg till Gröna Lund (Olle kunde visst följa med trots allt ;)). Vi hade blivit uppmanade att vara vid scenen vid 16.30, så fick vi stå utanför staketet och vänta en stund. Så kom Loreen ut på scenen och alla jublade och sträckte upp sina händer med de röda banden runt handlederna som vi blivit tillsagda att ha på oss. Loreen ba: "Ni är ju för tidiga, haha" :) Till slut så fick vi med röda band komma in (före alla andra ;D) och vi som var på repetitionen hade fått reserverade platser, så jag satt på andra bänkraden från scenen, Olle fick inte sitta bredvid mig för de på bänken bredvid var tjurpuppor, så det var två människor mellan oss, tyvärr. Men så började genrepet och vi körde våran grej. Sedan när det var slut gick vi och käkade hamburgare. Trots att vi inte hade ätit nåt på hela dan, typ så kände jag mig inte hungrig så Olle fick typ halva min hamburgare, haha. Sen var jag också lite hispig över att någon skulle ta min plats (fånigt eftersom den var reserverad, jag vet, men så var det iaf :P). Så när vi hade käkat färdigt gick vi in på scenområdet igen och satte oss på golvet framför scenen och chillade lite. Sedan innan livesändningen drog igång fick typ alla i publiken röda band av de som jobbade och så blev alla instruerade om hur de skulle göra, så det blev ju liksom inte bara vi Warriors i slutänden, men det blev sjukt bra ändå och det kändes väldigt mäktigt och jag fick ju reserverad plats så jag är nöjd ;) Det kändes sjukt att vara så nära sin stora idol, men det gick i alla fall inte så överstyr som alla småtjejer som älskar pojkbandet "The Wanted" för det var seriöst det sjukaste jag har varit med om. "OMG, han TITTADE på mig *buhu*". Craaazy ^^ Sjukt lyckad kväll i alla fall och jag är såå glad att jag gjorde detta och nu är jag supertaggad inför hennes egna konsert på grönan 12 sep. Det kommer bli grymt! :)
   Efter sommarkrysset gick vi iväg och tog en varsin dricka på wayne's och sen började äventyret att lyckas hitta till min buss. Det höll på och gå riktigt illa, men jag kom fram i sista sekunden och så bar det av hemåt. Lyssnade på We got the power 4 gånger i rad, det var den enda låten jag hade lust att lyssna på och så försökte jag sova lite. Kom fram vid 1 och fick skjuts hem av snällaste Sofie :) Så det var min totally awesome resa till Stockholm, kollade ni inte på sommarkrysset igår så kan ni ju kolla på tv4play eller så ;) Är ganska säker på att jag inte syns men annars kan ni ju kolla för det snygga numret :P Bye bye!
Slänger in lite bilder också (huller-om-buller-ordning men whatever:P):
 
 
 

Set the world on fire

Sååå varmt i vattnet, 26 freakin' grader! :D Simmade 550 meter och bara njöt av livet. Sen fick jag pannkakor när jag kom hem. Mumma! Nu så bär det snart iväg hemåt för att sedan fara till Stockholm och nya äventyr imorrn, excited! :) Har jag nämnt att denna sommaren är rätt så mycket awesome? Annars gör jag det gärna igen ;P Denna sommaren är officiellt AWESOME. Tack för mig, ses när jag får tid!

:)

Idag är det varmt och soligt som satan (and I like it ;)). Jag har ätit frukost, tittat på tv, spelat badminton med Camilla, fikat, tittat på tv, tränat samt byggt på mitt all star-hus i Sims. Nu ska jag väl kanske ta och duscha, eller så går jag och badar istället så slipper jag det, haha. Har jag sagt det förresten? Jag har fått tillbaka lusten att skärpa till mig och komma i form igen och det känns så jäkla bra! Det går riktigt bra hittills :) Nej, vet ni vad, nu går jag och slänger mig i sjön! ;)

Oh well...

Idag känner jag mig väldigt frustrerad över min feghet... Varför vågar jag aldrig ta chanserna när de praktiskt taget står och viftar mig i ansiktet? Nej, jag ser bara svårigheter och hinder. Men....
... Över till nåt annat. Idag så ville jag ju då åka till Stockholm och se Lorpee-lorp, men det blir inget av med det trots att min systers man just skrev på fb och frågade om nån behövde skjuts till Stockholm ikväll, för jag är för feg, som vanligt. Men i vilket fall så var jag på utebion igår och såg searching for sugarman. Så jäkla bra var den! Riktigt fin film *snyft* Alltså, jag är så pinsamt blödig nu för tiden, jag bara bölar till allting xD Camilla och jag såg the last song med Miley Cyrus i måndags och båda satt med tårarna rinnande typ hela andra halvan av filmen. Man ba eh, wtf just happened? ^^ Jag skyller på att jag hade tjejvecka :P
Idag är en tråkig och seg dag. Har inte gjort något alls hittills, förutom att spela minion rush på mobilen (är så himla beroende av det spelet, haha) och kollat på tv. Ska väl orka duscha snart, men parkerade i sängen nu, så vi får se hur det går ;)

Oh snap!

Typiskt att jag inte ska till Stockholm förrän på fredag, annars hade jag ju kunnat gå på den där "takshowen" Loreen skulle vara med i -.- Ah, well, nu har jag en bussbiljett som inte är ombokningsbar så FML på det x) Varför måste allt vara så jäkla hysch-hysch hela tiden med henne? :P
Aja, var inte alls det jag kom för att prata om, jag skulle berätta om ett annat före detta irritationsmoment; minns ni för några veckor sen när jag gjorde ett rage-inlägg här men inte sa vad jag var arg på? Jo, såhär var det nämligen: Under eurovision-perioden eller vad man nu ska kalla det för så var jag med i en fotoutmaning som anordnades av eurovisions officiella hemsida och enligt reglerna skulle alla som var med under alla dagar få ett pris. Kul, tänkte jag och var med alla dagar. Tiden gick, ingen information kom. Sen då för några veckor sedan förstod jag att de som var med tydligen hade fått sina pris. Hade jag fått något pris? Nej. Hade jag deltagit helt enligt instruktioner? JA. Så frustrationen var enorm, helt enkelt. Efter ett tag bestämde jag mig för att försöka glömma det hela och beställa mitt egna pris från Eurovision-shopen (som jag ju då tyvärr fick betala för, hehe) och idag kom äntligen min fina plansch fram! :) Nu ska jag bara komma på vart jag ska sätta upp den...

I'm baaack!

Sorry för inget bloggande på typ...evigheter, haha. Men ni förstår att numera har jag någonting som kallas för ett liv och då hamnar bloggen längre ner på prioriteringslistan ;)
Japp, i lördags kom jag hem från Skottland. Det var sjukt nice! Det var så sjukt varmt, typ värmebölja. Deras varmaste sommar på hur många år som helst. När man tänker på Skottland tänker i alla fall jag på regn och relativt kallt väder, så snacka om vinstlott! :D Vi (jag och mina systrar) hyrde en bil på flygplatsen som vi hade under hela vistelsen eftersom det var en bit till hotellet från flygplatsen och till Alnwick Castle tog det 2 1/2 timme, så det hade liksom inte funkat annars. Det var dock bara Johanna som fick köra, Camilla och jag var för unga, haha. Men hon klarade vänstertrafiken asbra, jag är så imponerad. Hotellet låg i en typisk brittisk liten by, som hämtad direkt ur Morden i Midsomer, såå mysigt. Det fanns WiFi på hotellet, vilket också var väldigt trevligt, annars hade vi inte vetat hur vi skulle köra till slottet, till exempel.
Slottet var väldigt fint och de har spelat in delar av första och andra Harry Potter-filmerna där. De har nämligen använt massor med olika slott. En del ställen kände jag igen från filmerna, men inte så mycket som jag hade räknat med. På slottet gick vi spökvandring i källaren, det var rätt kul, duktiga skådespelare som berättade en fånig lite historia och försökte skrämma upp oss, haha. Sedan hade vi anmält oss till en kvastflygningslektion, men vi tittade på den innan och det var bara barn typ, så vi nöjde oss med att titta på. Det var jättebra gjort och "lärarna" var superduktiga. Lektionen avslutades med ett kvastrace där en morfar/farfar kom först ^^
I anslutning till slottet fanns också the Alnwick Garden där vi ockå gick omkring och kollade lite, samt gick på en guidad tur i "poison garden". Det var nästan det bästa på hela dagen, för guiden var så bra och det var spännande och höra om alla giftiga växter som finns som man inte ens tänker på.
Sista dagen åkte vi in till en liten stad som hette Perth och gick omkring. Bland annat var vi inne på en mataffär/galleria som heter Marks & Spencer, kanske någon som känner igen det? Är ganska känt tydligen och Johanna var i himlen, haha. Det var det hon tyckte var bäst på resan. Vi köpte i alla fall mackor och fruktsallad där (mackor var typ det enda vi åt på hela resan av någon anledning..) och sen satt vi i solen vid vattnet och bara njöt. När vi kom tillbaka till hotellet sov vi och sen tog vi en lång promenad i vår lilla by Glenfarg. Blev typ anfallna av 4-5 hundar utanför ett hus, visserligen typ i Raffe-storlek men det var ändå asläskigt. Sedan åt vi middag på hotellet (fish and chips *mums*). Efter det såg vi på film och sen skulle vi sova och höll på att dö av värmeslag. Sen åkte vi hem dagen efter! Det var det. Nu ska jag sola, bye bye!

:)

Har haft en underbar helg i Göteborg, allt har varit toppen, speciellt Liseberg förstås ;) Men det var väldigt trevligt att strosa runt en sväng i Gränna också! Igår umgicks jag med mina systrar och fixade det sista inför vår resa. We're leaving on wednesday, people! :D Scotland, here I come, hihi ;)
Det var väl egentligen allt jag hade att säga, återkommer väl senare antar jag. Bye bye!

Torsdag

Slutade tidigt och körde på en spontantripp till landet efter "jobbet". Sjukt nice! Har badat och nu väntar jag på att mamma och hennes kompis ska komma hem så ska jag väl umgås lite med dem innan jag drar hem och sover inför sista praktikdagen imorrn, och det bästa av allt är ju att jag drar direkt till Göteborg efter det! Om jag inte är för tjatig så måste jag bara få säga att livet leker just nu ;)
Dock så innebär ju allt detta att jag kanske inte hinner göra några all star-presentationer innan helgen, så du vet du vet det Olle ;P Nu ska jag nog sätta mig i solen ett tag, vi ses!

Glorious

Hm. Mina svarta badbyxor/bikinunderdel/vad-det-nu-heter har varit spårlöst försvunna sedan en tid tillbaka och hade till sist accepterat att de nog inte skulle komma fram igen och bestämt mig för att köpa nya, så jag gick av i stan för att köpa nya. Går in på Stadium. Badkläderna är typ bortplockade. Finns bara bikintrosor kvar, och det vill jag inte ha, så det var bara att åka hem igen (med ett par örhängen och ett skärp från hm i shoppingpåsen dock ^^). Så idag drog jag till Ingelsta shopping för att kolla om de hade något där. Nähe, ett endaste par på Stadium i storlek 36 och en sort på Intersport för 249 jävla spänn. Inte ett dugg värt eftersom jag inte ens vill köpa nya egentligen då de som är borta var relativt nyinköpta, så jag vet inte, får väl skita i att bada i sommar då eller nåt...
Idag har jag varit trött som en zombie hela dagen. Spenderade rasten med att sova i soffan. Dålig idé, haha. Blir man piggare av det kanske? Nej, just det. Det är väldigt konstigt att jag är så trött just idag, lyckades ändå komma i säng rätt skapligt igår (släckte nog lampan innan 12 till och med :O) och hade dessutom sovmorgon imorse. Men det var väl tråkvädret som gjorde det kanske. Jao, nu återstår väl bara att se vad kvällen har att bjuda på. (haha, skrev "vad klockan har..." först :P)

Tisdag

Den här veckan har vi flyttat till en annan förskola på praktiken, vilket innebär att allt blir som nytt igen, vilket inte känns så där superbra. Känns som min handledare har börjat ogilla mig igen, så blir lite orolig. Men jag överdriver kanske. Idag hade jag ett bord ensam vid lunchen och jag tyckte att det gick bra, men min handledare skällde ut barnen efter ett tag och sa till dem att "nu vet vi att ni inte klarar av att sitta ensamma med Karolin (vilket är en inbäddad pik till mig :P) för ni bara tramsar" ungefär och visst, de höll väl på lite grann, men vad sjutton, ska de behöva sitta blickstilla med raka ryggar och en freaking servett i knät för att hon ska vara nöjd? Så jävla farligt var det inte. De fick ju i alla fall i sig maten, flera portioner till och med. Orkar inte x)
   Igår var jag i alla fall på smultronstället och det var gott. Det kom en igelkott som helt orädd vandrade omkring bland borden, så himla söt! Den bodde tydligen där :) Det är den andra igelkotten jag ser i år och innan dess vet jag inte hur längesen det var jag såg en. På tal om djur, idag när jag kom hem möttes jag av en av områdets katter som låg utfläkt på vår "gång" och såg ut att ha det väldigt skönt. Också gulligt ^^
   Nej, hörrni, nu längtar jag bara till fredag och Göteborg! Liseberg, here I come! :D
 

:D

Glädjen som uppstod när jag insåg att det faktum att vi kommer vara på en annan förskola den här veckan (som ligger inom min spårvagnslinje!) innebär att jag inte behöver gå upp förrän klockan 6: HALLELUJA! :D Så sjukt underbart. Det är ju nästan en acceptabel tid till och med ^^ Och när vi ändå berör ämnet så är min handledare nöjd med mig nu och allt känns super-superbra och det ska verkligen ske något spektakulärt för att jag inte ska bli godkänd nu alltså. Och så till helgen blir det Göteborg och Liseberg, så sjukt nice! Denna sommaren blev ta mig sjutton riktigt bra till slut :)

På landet

Nu är jag på landet igen och tar det lugnt efter en lång vecka, haha. Känner mig helt mörbultad och som om jag har ungefär lika många krämpor som en 90-åring. Ont där, ont där, trött där osv xD Men det går över. Idag ska jag inte göra nånting och det ska bli så skönt! Så ni får väl ha det så bra så länge för det var nog allt jag hade att säga för tillfället.

Zzz...

Jag är tröööött... Alltså, jag får ju självklart skylla mig själv, det är ingen som tvingar mig att sova 5 timmar per natt, men jag är inte mindre trött för det x)
Har haft en rolig vecka hittills, trots praktiken. Jag njuter av livet på kvällarna istället, därför jag glömmer bort att gå och lägga mig, hihi ^^ Jag och mina lisebergskaniner till kompisar planerade vårt kommande äventyr i måndags och så beställde vi mat från onlinepizza och gissa vem som nu står på deras nyhetsbrevslista? That's right, me! Haha, menmen, får fixa det sen :) Nu ska jag använda resten av min rast till att sova, så vi hörs!

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0