Yaas!

Hemtentan inlämnad med 2 mintuer tillgodo. Like a pro. Fattar inte varför det blir såhär varenda gång x) Ni vill inte veta hur tidigt jag gick upp imorse för att hinna färdigt... Hur det gick? Jao, sista frågan svamlade jag loss utav bara sjutton om jag vet inte allt, så känns lite halvtveksamt om det var något som var av värde, men i övrigt känns det som att jag har besvarat frågorna någorlunda rätt i alla fall. Inväntar spänt domen...
Igår var jag på premiärvisit i Sofias lägenhet. Det var mucho nice! Men kom hem vid 12 typ så min plan att fortsätta med hemtentan kändes inte särskilt aktuell då. Hence det okristligt tidiga uppvaknandet imorse. Men nu tar jag välförtjänt helg. Woopah! Snart blir det Österrike-planering också. Spännande, spännande.
   Hilma undrade om jag ville leka idag, men vete sjutton om jag orkar det alltså xD Den som lever får se, först ska jag till biblioteket och lämna tillbaka en bok i alla fall. (Stadsbiblioteket, inte skolbiblioteket alltså *important stuff*). Men nu blev jag seg, så kanske tar ett tag innan jag tar mig härifrån.
Aja, harebra HEJ!

Varför händer allt mig?

Ok, hej igen! Måste bara skriva om detta...
Kan någon snälla bara förklara varför allt händer mig jämt? Är det inte tanter som säger att jag är vacker som en älvdrottning så är det killar som gör sociala experiment på mig.. Haha, det där lät ju inte lite snuskigt xD Anyway, så här var det..... *Flashback jingle*
   Jag satt i matsalen och käkade mat framför datorn. En i min arbetsgrupp kom fram och vi snackade lite om hur det gick med hemtentan och så vidare. Sen sa vi lycka till och hon gick vidare. Jag tog ännu en oförtjänt paus och gick in på YouTube. Kollade på något klipp och gick sedan in på Guldtuben för att nominera folk. DÅ kommer en man/kille/whatever och frågar om bordet bredvid mig är ledigt och jag svarar ja. Han sätter sig ner och tar fram en stor chipspåse. Jag blev lite förvånad och lite suktad ;) Men jag fortsatte med det jag höll på med...
   Saken var bara att han käkade sina chips väldigt... entustiastiskt. Och högljutt.
   Jag satt och suckade över min tenta när han frågade om han störde. Jag tänkte att han kanske trodde att jag suckade åt honom, vilket jag ju inte gjorde. Så jag svarade nej. Sen gick det en stund till innan han sa "Ursäkta" och berättade för mig att det hela var ett socialt experiment och pekade på en dold kamera som stod på ett bord tillsammans med killens kollega.
   Eh jaha... Alltså WHAT?! Jag orkar inte att jag alltid ska råka ut för sådant här xD I vilket fall så skulle detta tydligen läggas ut på YouTube, och det kan de väl få göra om de tycker att det är kul... Tänker dock att det nog finns "experimentoffer" som reagerar lite mer intressant än jag, så jag kommer säkert inte med på filmen ;)
   Får damp på denna dumma tenta... Eller nej, det är faktiskt mest mig själv och mitt uppskjutande beteende som jag blir galen. Själva tentan är engentligen ganska lätt, men jag kan jag aldrig sätta fart förrän det är aplite tid kvar. Vilket typ är nu, men aja... Jag ska nog hinna färdigt. Det brukar gå bra för det mesta. Höhö.

Point Me Towards the Sky

Helluuuu!
Igår hade vi ett seminarium där vi skulle redovisa våra grupparbeten. Redovisningarna skulle vara ca 20 minuter. Vi var 5 grupper, vilket innebär att vi behövde minst 100 minuter på oss, konstigt då att vi bara hade fått 90... Så ja, den lektionen drog över typ 25 minuter, men vad gör det om hundra år osv... Vår redovisning gick i alla fall bra, tycker jag. och läraren verkade också nöjd.
   Hittade femtiolappen jag trodde att jag hade tappat igår i alla fall, så det var ju trevligt. Fickorna på min jacka får verkligen plats med hur mycket skit som helst, haha. Och jag är sannerligen inte sen med att utnyttja det ;)
   I helgen ska jag på läger (woop woop!) så gårdagen spenderades med att leta frågor till en tipspromenad som vi ska ha och nu ska jag plocka ihop en Mello-lista på Spotify till vår egen Melodifestival som vi ska ha på lördagkvällen. Det blir naaajz. 
   Alltså, jag älskar min egen logik. Igår var jag trött som ett as vid klockan 22. Eller nej, redan vid 5-6 nånting, när jag tänker efter, men det löste jag med att sova middag ;) I vilket fall som helst, var så jävla trött, men tror ni att jag gick och la mig eller? Nej, varför skulle jag göra det, när jag kan vara uppe... Så ja, utvilad tjej idag och så...
   Nej men hörrni, nu väntar Spotify och sen hemtenta på min uppmärksamhet, så vi hörs!

Daylight

Yo!
Gissa vad jag har för mig? Ledtråd: Det börjar på "Hem" och slutar med "tentamen". Yep. Woop woop! Fick inte tag på en bok som behövs till typ alla frågor heller för nån jävel har gömt den, antagligen. Så det var ju lite surt. Jaja, har ju till fredag på mig så det löser sig väl ändå förhoppningsvis.
   Just nu pausar jag dock med lite Coldplay i öronen och allmänt slösurfande. Måste verkligen kissa egentligen, men orkar inte plocka ihop mina grejer, hehe. Kom och tänka på något Sofia sa en gång, att på min blogg verkar det som att jag är i skolan/pluggar jämt. Och då vill jag bara förtydliga att så är det inte. Verkligen inte. Jag spenderar relativt lite tid i skolan och dagar som idag, när jag sitter och skriver tentor eller liknande, spenderas till typ 60% med att fly undan med hjälp av diverse meningslösa aktiviteter, såsom att blogga. Dagar när jag är hemma och ledig har jag i regel inte så mycket att rapportera och därav får inte de dagarna lika stort utrymme här i bloggen. Så nu vet ni det ;)
   Ja, vad mer ska man säga då? Blev ännu en partyhelg denna helgen. En dyr helg blev det också. Herrejävlar, vågar knappt kolla mitt konto ens en gång. Thank god att det är 25:e imorrn alltså. Menmen, är man så jävla klantig att man först köper en tågresa åt fel håll (och därmed får betala dubbelt för resan hem) och sedan tappar en femtiolapp man hade i fickan får man ta mig fan skylla sig själv om man känner sig fattig. Icke att förglömma det faktum att jag fick köpa strumpbyxor två gånger i fredags eftersom jag gick ifrån det ena paret jag köpte i en provhytt någonstans. Hej, jag heter Karolin och jag blöder pengar för tillfället.... ^^'
   Nej, vet ni vad, nu kissar jag på mig när som helst, så vi får höras någon annan gång!

Hahaha, u so funny...

Såg en länk på Facebook idag som någon hade delat. Rubriken var "10 sätt att undvika våldtäkt" eller någonting. Och då tänker man kanske att det kommer rikta sig mot kvinnor och att det kommer att stå saker i stil med "drick inte, ha inte korta kjolar etc". Men nej, listan riktade sig till män. "Men gud vad bra" tänker säkert många, kanske även jag en gång i tiden. Men nu blev jag bara så himla provocerad. På listan stod det saker som "Om du är i en hiss med en kvinna, våldta henne inte" och liknande larvigheter. Alltså, snälla.
   Det känns som att tanken är att det ska vara ett skämt, "haha, det blir ju så självklart när man vänder på det" "haha, våldtäkt är ett skämt". Hahahaha. Inte. Men alla stackars oskyldiga män som inte fattar att kvinnor inte vill bli våldtagna behövde nog den här listan. Jag tror att om vi bara sprider den här listan som en löpeld så kommer våldtäktskulturen att upphöra, direkt. Jajamen. SUCK! -.-
   Tack för att jag fick bittra av mig, återkommer med roligare inlägg så snart jag har något roligare att skriva om ;)

We are the heroes of our time....

Ja, herregud, vad grejer jag hunnit med sen sist jag skrev. En 3-dagarshelg i Stockholm bestående av Sims och allmänt livsnjutande, en extremt ofokuserad skolvecka, en festkväll med Mello drinking game i Linköping och en frossarsöndag senare så är jag äntligen tillbaka här igen ;)
   Behöver kanske inte gå in på några djupare detaljer kring dessa händelser, men en sak kan jag i alla fall säga: Fan, vad bra jag har mått. Helt carefree har jag bara glidit runt och njutit av vad livet haft att erbjuda, haha. Nu är det dock dags att lägga lite mer fokus på skolan, då examinationer närmar sig med stormsteg. Menmen, den dagen, den sorgen och så vidare...
   Ska vi prata lite mello kanske? Andra chansen, alltså fan, utan världens bästa Lorp och Filippa Barks awesome låt med mycket fint budskap hade det inte varit mycket att minnas därifrån.
   And then the final. SÄMST att appskiten fucking suger! Röstade massa gånger ändå dock, typ första gången jag röstar i mello, så kan väl säga att den kostnaden jämnar ut sig om man tittar över alla år. Typ eller nåt, glömde bort vad jag menade xD Men MÅNS VANN! :D Awesomeness. Tack och lov att det inte blev Hasse Andersson i alla fall!
   Efter vi hade sett Melodifestivalen och spelat lite spel och så vidare så drog vi ut till ett ställe som hette.... *kollar handleden* Platens bar. Det var very nice. Jag hittade en röd glow stick på golvet som jag bara var tvungen att ta med mig hem. Nu ligger den på mitt sängbord och gör ingen nytta alls. Nåja, den är fin i alla fall. Och det är lite mysigt med det där röda ljuset som lyser när man släcker lampan, haha. Jag är dock nyfiken på hur länge den kommer lysa, så det blir spännande! ;)
   Inatt väcktes jag kl 2 av min dator startade och min USB-WiFi-grej blinkade blått som om det var ett brandalarm eller någonting. Fattar inte hur detta gick till, eftersom min dator var stängd så borde den inte kunna starta. Framför allt inte av sig själv.
   Sjukaste grejen hände när jag gick hem från skolan idag. Jag gick förbi en bil som en tant kom ut ifrån. Hon tittade på mig och log så jag log tillbaka. När jag kom närmare sa hon "Vad vacker du är, som en älvdrottning!". Jag blev så chockad så jag skrattade bara lite och gick vidare. Men alltså, va? Vad var det där ens?
   Jag är rätt trött idag så kanske därför detta inlägget evetuellt blev lite konstigt. Var tvungen att ta "sovpauser" när jag satte och läste kurslitteratur. Jao. Harebra hörrni, så hörs och syns vi snart!

Let's review some Mello-songs! :D

Jag tar helt enkelt och snor Olledolles koncept rakt av och kör en liten recension på årets Mello-låtar. Och jag har faktiskt pluggat idag, så jag kan göra detta med gott samvete ;)
   Jag tänkte att jag lyssnar på dom igen nu och så kombinerar jag mitt förstahandsintryck med vad jag tycker nu. How's that sound? Too bad, ni har inget att säga till om! *mohihi*
 
Molly Pettersson Hammar - I'll Be Fine: Jag gillade inte denna, tyckte att hon sjöng dåligt och låten var slätstruken, inte så förvånande så tycker jag den är helt ok i studioversionen, men fortfarande nothing special.
Daniel Gildenlöw - Pappa: Blä, blä och åter blä. Det faktum att det han sjunger om inte ens är självupplevt gör det bara ännu mer patetiskt.
Elize Ryd och Rikard Söderberg - One By One: Opera+pop är ett stort guilty pleasure för mig i Melodifestivalsammanhang, men nja, denna når inte riktigt ända fram. Det känns som att den inte är riktigt färdig på något sätt, det lyfter aldrig riktigt, liksom.
Dolly Style - Hello Hi: Uäk. Jag har nog inget mer att säga här...
Behrang Miri feat Victor Crone: Jamen visst, den funkar helt ok, framförallt vid tonartshöjningen, där börjar det hända grejer ;) Närå, men den här är det inget större fel på. Tror faktiskt att jag gillade den mer live än nu, spännande nog.
Jessica Andersson - Can't Hurt Me Now: Kan det bli mer generiskt och trist? Hur kunde freakin' Fame-Jessica gå med på detta? Men visst, hon gör den bra, det ska hon ha cred för. 
Eric Saade - Sting: Can't stand Eric Saade... Och NEJ, han är inte snygg. Men låten är helt klart bäst i deltävling 1 och kommer väl troligen vara en av de som fajtas om vinsten. 
Linus Svenning - Forever Starts Today: Amen, faktiskt, den här gillar jag. Väldigt förvånad över det, med tanke på hans förra låt, men jo, den här är bra, tycker jag.
Emelie Irewald - Där Och Då Med Dig: NEJ.
Samir och Viktor - Groupie: Går ju tyvärr inte att bortse från att den är väldigt catchy, hur mycket jag än skulle vilja. En barnslig liten bagatell som inte gör en fluga förnär ;)
Neverstore - If I Was God For One Day: Helt ok ändå, tycker jag. Händer inte så värst mycket, men det måste det kanske inte alltid göra.
Marie Bergman och Sanne Salomonsen - Nonetheless: Tyckte jättemycket om den här när jag såg den, men nu kändes den trist när jag lyssnade igen. Var kanske lite "bländad" (hittar inte ordet jag söker) av att det var Sanne Salomonsen, vars låt från 2005 fortfarande är en favorit hos mig, jag vet inte. Sjunga kan ju damerna i alla fall!
Magnus Carlsson - Möt Mig I Gamla Stan: Magnus gav mig precis vad jag förväntade mig utav honom, så jag är nöjd!
Mariette - Don't Stop Believing: Jadå, trots det uppenbara försöket att bli nya Loreen så är det ändå bra det här, det tycker jag absolut.
Ellen Benediktson - Insomnia: Kan typ inte bestämma mig om denna låt. Men jo, den är nog rätt bra ändå, om än lite tjatig.
Kalle Johansson - För Din Skull: Sverige behöver inte en till Oskar Linnros eller vem det nu är du försöker vara. Hejdå!
Andreas Weise - Bring Out The Fire: Introt är ju snott rakt av från Let Me Entertain You, men annars så tycker jag att det är en klassiskt snygg låt som funkar bra i mina öron :)
Andreas Johnson - Living To Die: Här har vi ett namn som ger mig höga förväntningar, i det här fallet innebar det stor besvikelse. Inget intressant med den här låten överhuvudtaget.
Isa - Don't Stop: Kan inte få hennes löjliga höftvickningar ur mitt huvud när jag hör den här låten. Är fortfarande i chock över att den gick till final. Funkar ej för mig.
Kristin Amparo - I See You: Den var bra, men inte jättebra, haha ^^
Jon Henrik Fjällgren - Jag Är Fri: Jojk är så fint och jag brukar gilla den här typen av låtar, men det känns inte som att låtskrivarna lagt sådär överdrivet mycket tid på denna låt, så den känns lite för enkel och därmed trist.
Midnight Boy - Don't Say No: Så mycket kärlek till den här underbart söta låten! <3
Caroline Wennergren - Black Swan: Är ju inte särskilt förtjust i den här typen av låtar, men hon gör det bra!
JTR - Building It Up: Yay, ett svenskt One Direction! Känner verkligen att vi saknat det! Inte. Låten är inte den sämsta jag hört, men ja...
Hasse Andersson - Guld Och Gröna Skogar: Kände att det var ett tag sedan senaste kräkreflexen... Kan för mitt liv inte ta dansband eller vad nu detta är på allvar.
Dinah Nah - Make Me (La La La): Kan inte hjälpa det, jag älskar 90-talstechno, som Olle så fint kallade det ;) Ingen vinnare såklart, men jag gillar't.
Annika Herlitz - Ett Andetag: 80-90-talets Melodifestival när den är som värst. Vad var det som gick fel när nån fick för sig att det här var en bra idé?
Måns Zelmerlöw - Heroes: Där satt den, Måsse! Här har vi min favorit i årets Mello! <3

Youngblood, youngblood, I wanna be, I wanna be...

Tja!
Sitter hemma hos mina päron med en Marabou Oreo och njuter av livet ;) Alltså, ni skulle bara veta hur många Maraboukakor jag äter på en månad, haha. Men just idag skäms jag inte för det.
   Snart ska jag gå och leka med Hilma, men först tänkte jag uppdatera lite på the excitement of my life, så att säga. Nejdå, men i helgen var det ju iaf dop/födelsedagsfest för Hilma och Johanna. Det var fint och roligt att träffa släkten på mammas sida, vilket inte händer så ofta. Camilla och jag plus Hilmas faster (Gerrys syster alltså :P) blev faddrar till Hilma. Det betyder typ att man ska vara ett stöd för henne när hon bråkar Johanna och Gerry ;) Camilla och jag sjöng också två låtar och det gick bra, trots att vi failat på minst en grej varje gång vi repade, så det var ju skönt!
   Söndagen spenderade jag och sis med städa, sitta i köket vid varsin dator, handla och sedan äta och titta på Pretty Little Liars tillsammans. Perfekt slappardag om jag får säga det själv :)
   Nu har Hilma förhoppningsvis vaknat, så nu ska jag dra hem till Johanna. Bye bye gummihaj!

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0