Sportlov

Det som skulle bli en underbar vecka, med massa eget mys här hemma medan Camilla är i fjällen och världens bästa födelsedag har förvadlats till rena mardrömmen. Camilla har ju varit förkyld nu veckan innan hon åkte och det första som hände när hon hade åkt var att mamma och pappa blev smittade. No worries, förkylningar går över och jag, Olle och Sofie hade en supermys melodifestivalkväll hos mig.
   Sedan på måndagen var mamm och pappa fortfarande förkylda och jag hade vaknat av illamående och hade sedan "magproblem" resten av dagen och mådde skit. Det fortsatte och blev ännu värre dagen efter, pappa kom även hem ifrån jobbet för att han mådde för dåligt för att stanna kvar. Och så idag har både mamma och pappa varit hemma. Jag mår bättre, men vad gör det när man har två zombies här hemma?
   Imorgon fyller jag år och det brukar vi alltid fira med att äta semla på morgonen, men det är såklart ingen som orkar fixa det nu, så jag får se om det ens blir nåt firande överhuvudtaget. Båda två tänker tydligen stanna hemma resten av veckan och jag håller på att dö av tristess. Ok, jag vet, det är mest synd om dem för det är de som är sjuka, men man måste väl få klaga lite ändå? Man ska aldrig ha höga förväntningar om saker och ting, det är dags att lära sig det nu.
   P&K, haspen är på ^^

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0