27 november

Hej på er!
Jag går igenom en period i mitt liv just nu som är väldigt jobbig på många sätt, så därför har jag inte riktigt orkat lägga ner energi på bloggen.
   Men inget mörker utan ljus, så att säga. Jag mår också väldigt bra på många sätt, så det är lite krångligt att definiera min sinnesstämning för tillfället, haha. Men ja, jag försöker hålla modet uppe så gott det går. Vissa dagar, som idag till exempel, så går det bra. Tänkte bara säga det, så ni vet liksom. Och jag tror absolut att jag kommer ta mig igenom det och att allt (som jag inte känner för att gå in på) kommer att lösa sig och kännas bra snart igen.
   Till något helt annat. Har jag någon gång nämnt att jag har en alldeles utomordentlig förmåga att bli besatt av saker? Inte det? Nej, men ok, så är det i alla fall. Den senaste tidens besatthet: Star Trek Voyager. Som vanligt vet jag inte riktigt vad som hände eller hur det gick till, men plötsligt sitter jag nu här och har sett 2 säsonger, läst fanfiction och kollat wikipedia och IMDb och längtar hem i skolan för att kunna se ett avsnitt till. Haha, jag måste säga att jag finner mig själv rätt så underhållande ibland xD I vilket fall som helst, Star trek är en science fictionserie som vi såg på när jag var liten, så det började bara med att jag kände för lite lust för nostalgitrippande. Hade definitivt inte räknat med det här. Det roliga är ju att det är en rätt fånig serie dessutom. Menmen, det är alltid bra med saker som får en glad, tänker jag. 
   Nu måste jag diska, så vi får se när vi ses igen! :)

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0