30/5

Förlåt att mitt finniga ansikte är så fult, förlåt att jag är så "tyst", förlåt att jag finns, för helvete.

29/5

Ville bara passa på att påminna all om att det första jag sa när Anna vann melodifestivalen var att vi inte skulle komma vidare till finalen i år... Svenska folket borde lyssna mer på mig ;)

Haga!Haga!Haga!

Varför måste man bli så sjukt orkeslös så fort man får lite mensvärk? Känns som min blogg fokuserar väldigt mycket på kvinnoveckan these days, haha. Kan bero på att den numera är så mycket värre än vad den brukar vara. Skulle vilja ta ett snack med den som bestämde att mensen var ett tecken på att tjejer "fungerar som de ska". Gosh, det är verkligen världens sämsta tröst. Åh, jag måste ha så ont att jag mår illa och ínte orkar göra något en gång i månaden, men vet ni vad? Det är okej, för JAG FUNGERAR SOM JAG SKA! Thanks a lot, god, or whoever made this up. (Säkert någon tyrannisk malig kvinnoförtryckare)
   Gymnasieslaget idag var ju bäst! :D Bara inte Haga blir den eviga tvåan sen xD

Skitungar av idag...

Nog för att småglin alltid har muckat med de som är äldre men någon måtta får det väl ändå vara? Scen ur mitt liv idag:
Jag: *går hemåt från centrum*
Tre ungjävlar: *ser mig komma, blåser upp ballonger och gösr så att de piper vid mina öron*
Jag: *ignorerar tills de bli för närgångna då jag knuffar bort dem och väljer den oerhört slagkraftiga frasen "stick och brinn xD*
Ena ungjäveln: *följer efter mig och upprepar frågan "har du akne?" vilken jag ignorerar*
Jag: *svarar till slut* Det vet väl inte ens du vad det är.
Ungjäveln: *ropar till en annan ungjävel längre fram* Vad är akne?
Andra ungjäveln: Ska jag säga vad det är? Det är det du har på ditt arsle
*Ungjävlarna fortsätter att följa efter mig. De två i bakgrunden ropar att jag har "stora skinkor" (komplimang, maybe? ;) ) Han som fortfarande går bredvid mig frågar sedan*
Ungjäveln: Har du stora boobies? Får jag slicka på dem?
Jag: *fortsätter ignorera*
Ungjäveln: *dunkar mig på axeln* Hejdå!

Jag menar, vad fan är det frågan om? Det är komiskt men också jäkligt tragiskt. Ae, det är ju nästan så att man ångrar sig i fråga om att vilja ha barn xD

Haha!

Jag har blivit drottningen av extremt oseriös idiot-humor. Kanske ni märkte på msn för ett par dagar sedan. Nu ska jag berätta om vad jag gjorde på samhället idag. Vi fick ut lappar med betygskriterierna på och så skulle vi kryssa för vilka kriterier vi tyckte att vi hade uppfyllt. Sedan skulle vi skriva namn på och lämna in. Istället för att skriva mitt eget namn skrev jag "Usama bin Laden" på min lapp. Jag hade ju självklart tänka sudda ut det men sedan slutade det med att jag skrev mitt eget namn lite längre ner och lämnade in lappen! Jag börjar fortfarande asgarva när jag tänker på det! Sedan såg jag att läraren tittade igenom högen med lappar och tyvärr kan jag inte riktigt beskriva hennes min när hon såg mitt "namn" men det var helt underbart, i alla fall. Jag kände att det var bäst att skynda sig ut från klassrummet då (vi fick gå efter vi hade lämnat in lapparna).
   Nå, var det kul, eller har jag blivit knäpp? 

19/5 - 2010

Ja, hörrni. Jag har väl ingenting att säga egentligen, haha. Jao. Det får räcka så. (angående gårdagens FarmVille-inlägg så svor jag bara så där mycket på skoj ;) )

Arg.

Nu har jag varit inne på FarmVille 14 dagar i rad för att mata den där förbannade hunden så att den inte ska rymma och jag måste använda sedlar för att köpa tillbaks den, men nu måste jag tydligen fortsätta mata hundjäveln i alla fall. Hyckleri, kallas det. För övrigt har dagen varit bra, puss hej :)

Jag måste bara få berätta...

...om världens sjukaste händelse. Jag satt och tittade på unga mödrar. Så var det en som skulle ha tvillingar, en tjej och en kille. När killen föddes sa de att han skulle heta Tobias. Då dök det upp en tanke i mitt huvud "Isabella skulle passa jättbra till det". Vad skulle ungen hitta om inte Isabella?! Så sjukt! I'm psychic, oh yes! o.O

AJ!

Jag har dragit ut en tand idag och jag har så jävla ont! Jag ska fan mörda min mun snart! (Eller något mindre dramatiskt ;) ) Kanske borde ta en värktablett, men det är ju så jobbigt att äta och dricka när man har dragit ut tänder. Dreglar ut av helvete just nu också xD Okej, det var tre svordomar på tre rader. Någon som kan inse min smärta då?
   Igår hade vi orientering på jympan. Jag, Malin, Tessan, Nathalie och Carro gick runt i 2 timmar (lektionen är en timme) och hittade fem kontroller varav ingen var våran. Otroligt skillat, tycker jag. En dum orm träffade vi under promenaden också. Malin höll på att trampa på den och hoppade fem meter upp i luften med ett skrik. Jag som direkt fattade vad det handlade om började också skrika och sprang fort som en galning därifrån. Nej, ni. Men jag kan säga att min ormrädsla verkar ha avtagit lite. Det där var andra gången i år som jag stött på en orm och ingen av gångerna blev jag hysterisk och/eller grät resten av vägen. Det har inte hänt förr om åren. Så tummen upp till det. Plötsligt blev jag väldigt sugen på att göra en videoblogg. Men jag har ingen webbis, plus att jag inte kan prata ordentligt för tillfället. Haha, vilka problem alltså!
   På plussidan; jag missade ett svenskaprov idag för att jag var hos tandläkaren så jag får en extra dags plugg! Inte för att jag gör det men ändå ;P
   Btw, Sofia och jag är på samma level på Mafia Wars nu ^^. Jag har inget liv.

Jao.

Jag är trött och stressad, men det är ingen nyhet så vi tar något annat istället. Vi kan prata om det faktum att min gråt-tröskel blir så otroligt låg så fort jag sätter mig bakom ratten i en bil, det är helt sjukt! Det är faktiskt väldigt komiskt, måte jag säga (i efterhand, det vill säga ;) ) Idag fick jag världens gråtanfall inför min körlärare bara för att jag inte hittade dragläget i den där förbannat branta backen i Kneippen. Ja, ni. jag kanske måste förklara det komiska i det hela. Jag gråter inte inför folk. Knappt inte ens inför folk jag känner. Jag gråter när jag är ensam, på mitt rum eller något i den stilen. Och jag har precis bytt körlärare så jag har träffat honom två gånger, liksom, hallå? Att köra bil really brings it out in me, så att säga. Och så passade jag ju på att börja tjuta på det mest olägliga stället, också, haha. Mamma har fått stå ut med många gråtanfall under eller efter körning. Vilket också är ganska konstigt eftersom jag även undviker att gråta inför min mamma.
   Det här blev ett ganska knäppt inlägg, men va fan, det är ett inlägg, eller hur? ;P  

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0