Dear God

Alltså, jag har på fullaste allvar, aldrig blivit så lycklig som när jag insåg att jag inte hade ändrat radavståndet i min text, gjorde det och hade då skrivit mer än tillräckligt och kunde därmed stryka några av alla de meningslösa utfyllnadsmeningar av noll värde jag klämt ut för att fylla pappret. Tack gud!! Eller ja, nån i alla fall, mig själv kanske? Ja, tack Karolin för att du var glömsk! Yes! Nu återstår endast två frågor fördelade på ca 2,5 sidor så kan jag lämna in den här skiten sen. Det kommer dock inte bli lätt och känns som att chansen för ett U är ganska övervägande, men det tar jag då känner jag ;)

Encore

Hej-jag-skriver-ett-inlägg-för-att-slippa-ifrån-min-tenta-men-det-låtsas-vi-inte-om
   Blir så irriterad på den här tentan! Fattar inte hur jag ska kunna svara på frågor jag inte förstår? Detta är fallet med ungefär alla frågor utom första frågan. Jippie! Man kan ju tycka att det faktum att typ ingen svarade på 2b på övningstentan för att ingen fattade vad fan den betydde kunde vara en indikation till läraren att formulera sina frågor lite bättre. Nej, just det, det är ju vi elever som inte fattar eller vet någonting och det är vårt eget fel, det är ju bara att inte låtsas om det.
   Jao, men det som pågår just nu är väl att jag försöker svara på det jag tror att de vill ha svar på så får vi se hur det går. Seriöst, det går att göra flera frågor istället för att dela upp en fråga med 500 komman så den blir fucking obegriplig. Det är fullt möjligt, jag lovar. Den lektionen missade nog vår lärare...
   Det blir definitivt inte bättre av att jag har irritation kvar i huvudet efter min fasters korta besök. Jag vet att det är fruktansvärt icke-PK att säga detta, men jag tycker bäst om henne när vi inte ses. Det räcker med några sekunder i hennes närvaro innan hon börjar gå mig på nerverna. Jag är lite frustrerad på mig själv för att jag är så elak, men jag kan inte riktigt hjälpa det. Irritationen kommer innan jag hinner stoppa den och sen kan jag inte stänga av den. Alltså, hon är min släkting och självklart tycker jag om henne och jag vet att hon bara vill väl. Men jag känner att hon inte respekterar min personliga integritet (eller bryr sig om mina hintar om att hon gått för långt), och jag håller rätt hårt på den, haha. Och så håller hon på och frågar Johanna och Camilla hur jag mår bakom min rygg. Vad fan, vill du nåt så kläm fram med det då! -.-
   I'm such a horrible person.... Här kommer någon som bryr sig, är intresserad och vill väl och jag skriver ett helt inlägg om hur jobbig denna människa är på min fjantiga blogg. Usch! Fa-an, vad störd jag är. Not really news, but still. Varför blev just jag så känslokall och självisk?
   Damn it, jag måste gå på toa och äta lunch men jag orkar så inte packa ihop all skit jag har strött omkring mig och gå iväg härifrån...
   Hej, jag bor i ett i-land och kan ta mig min dator och sitta i skolan med gratis wi-fi samt fri, gratis, tillgång till kursböckerna men jag har så många andra problem, så tyck synd om mig i alla fall?

Oops

Blev visst utmanad på instagram igår ja... Om jag har gjort något åt det? Nej. Det beror dock främst på att jag har haft en rätt händelselös dag. Jag har tagit igen sömn, kollat youtube-klipp, spelat candy crush och gått i pyjamas nästan hela dagen.
   Det var skönt och trevligt men det genererar inte några intressanta moments att dela med sig av på instagram, så jag får väl starta utmaningen imorrn istället (kanske).
   Någon som upptäckte avsaknaden av ordet "tentapluggat" i uppräkningen av dagens aktiviteter? Ingen? Nej, men vad bra, då nämner vi inte denna lilla detalj! ^^
   Slappa göra ingenting-dagar ger inte heller bränsle till några intressanta blogginlägg så här sätter jag punkt och önskar er en fortsatt trevlig vecka. Ciao!
.  Varför säger man "jag önskar dig en fortsatt trevlig dag/vecka/etc? Hur sjutton vet man att den här personen haft en trevlig dag innan?

Juliette och Jonathan

Helluuu!
   Idag är en sån där dag då det inte spelar någon roll att jag åt för 20 sekunder sedan, jag är konstant hungrig/sötsugen. Men det var faktiskt inte det jag tänkte skriva om idag, jag tänkte nämligen förstås uppdatera er om min helg! (Y)
   Vaknade på fredagen och hade fortfarande panik över vad fan jag skulle ha på mig då svart tydligen var bannlyst. Det löste sig till slut då jag tröttnade och drog på mig en halvtråkig outfit som iallafall var lite, lite färgglad. Sen efter lunch drog jag, mamma, Johanna och Hilma iväg från blåsiga Norpan till hyfsat soliga Stockholm! Det bar iväg till mormor dit Gerry också kom och så blev det fika, prat och mat! ;D
   Efter detta blev det så dags för mig att dra iväg på mitt egna lilla äventyr. Gick först till Ica hos mormor och köpte diverse nödvändigheter som exempelvis toapapper enligt order från en viss mr Olé. Begav mig iväg till tunnelbanan, laddade kortet fick lite panik över hur många olika linjer som gick där, men hittade rätt till slut.
   Åkte två hållplatser innan det var dags att byta linje. Sätter mig på tuben mot Fruängen. Vi åker en bit, kommer så småningom till (om jag kommer ihåg rätt) Midsommarkransen. Problemet var bara att ute på perrongen stod det Aspudden. Eh, say what? :s Fullgubben mittemot mig säger något i stil med "har han åkt fel eller?", sedan säger föraren i högtalaren att typ växlarna låg fel eller nåt, jag vete fan, så vi var tvungna att gå av. Jaha, det var bara att åka tillbaka och börja om från början, typ.
   Efter mycket om och men anlände jag till festen i alla fall och där bjöds det på leken "Olles new BFF" vilken jag sadly inte vann :'( Men eftersom Emelie vann fick jag en ny BFF i form av Paulina istället! ;)
   När vi hade dansat och snackat färdigt bar det av ut mot tunnelbanan för utgång på gayklubben candy. Trodde vi. Festen tog slut i typ Liljeholmen där vi stod i säkert 45 min, kanske mer, medan ungdomar sprang av och på, minst sex poliser gick på tåget och det var allmänt kaos, helt enkelt. Efter att ungefär 5000 år hade gått åkte vi äntligen vidare, men alla fick dock gå av på nästa hållplats.
   Jag, Olle och Fatima, som var de enda som inte hade dragit hem eller försvunnit i folkmassan under detta spektakel, gick till Max och åt. Sen bestämde vi oss för att åka hem istället för att betala inträde för bara en och en halv timme.
   Ja, sen blev det lite sömn, städning av lägenhet och så drog jag hem till mormor där det blev lite släktmiddag eller vad man ska kalla det. Mitt kusinbarn som är typ 7 år eller nåt, frågade mig vem jag hejade på i melodifestivalen och när jag sa Sanna Nielsen spärrade hon upp ögonen och sa chockat "allvarligt?!". Så kan det gå, haha.
   Crazy weekend, typ. Närå, men oturen i tunnelbanan var ju freaking maximal xD Jäkligt kul har jag dock haft och nu på "morgonen" har jag sjungit på gudstjänst med kören och fick därmed ingen sovmorgon, så är fortfarande trött. Men det är som det ska va! Eller nåt... Nästa vecka är det hemtentaskrivande som gäller, woop woop!
   Puss på er gullungar! ;)

Rastlös men glad

Just nu är jag så rastlös. Jag vill bara hitta på någonting, men jag vet inte vad "någonting" är än. Men jag är glad ändå, det känns väldigt skönt att ha den sinnesstämningen efter att ha varit i det närmaste apatisk den senaste tiden.                
   Jag måste säga att jag tycker ordet rastlös är lite konstigt, egentligen, samtidigt som det på något sätt beskriver exakt hur man känner sig när man är det. Weird.
   På tal om ordet "man" så har jag märkt att fler och fler börjat använda "en" istället för "man". Kan inte låta bli att störa mig på det. Alltså, tanken är god och jag förstår idén bakom det, men i mina ögon så har dessa ord olika betydelser och används vid olika tillfällen. Har verkligen försökt komma på exempel på hur jag menar, men jag kommer inte på något. Kanske har jag fel. Säkert har jag fel och bara tror att jag vet något som andra inte vet i sann arrogant grammar nazi-anda. Men det kommer nog i alla fall dröja innan jag själv börjar använda "en".
   Lol, ointressant sidospår om ingenting, eller vad? Är dock verkligen på humör för "debattskrivande" och det här var det första som dök upp ^^ Nu ska jag göra någonting annat, ciao!

"Smells like teen spirit"? Seriously?

Tjaaa! Imorse duschade jag och tvättade håret och vips var jag som en ny människa! Haha, inte riktigt, men lite grann i alla fall. Underskattar känslan av att vara fräsch ibland xD
   Sitter på en föreläsning just nu, efter den ska jag plugga, sen ska jag repa med kören inför vår konsert på söndag.
   Längtar till på fredag, då blir det besök i storstan och träffa mormor, kusin och kusinbarn samt även partaja lite med fellow fish som turnar 22 imorrn. Måste hitta nåt att ha på mig. Blä, orkar inte kläder, haha x)
   Nej, men nu ska jag lyssna lite bättre på föreläsningen istället ;)

-.-

Åååh, jag orkar inte mitt liv just nu!
   Fick min jacka idag. För det första var dragkedjan inte orange utan korall/rosa = inte vad jag hade tänkt mig, för det andra var den naturligtvis för tight. Orkar inteeee.
   Har spenderat ännu en dag med att inte göra något vettigt alls, har fortfarande inte tvättat mitt äckliga hår, nu har det gått en vecka. Usch!
   Ger efter för min lathet hela tiden och ligger i sängen istället för att plugga. Fattar inte hur det blev så här. Allt var ju så bra.

Wohooo

Min dag blev just så mycket bättre! För imorrn ska en låt från bonds nya album premiärspelas på radio, jippieee! Äntligen händer nåt, inte bara tomma ord ^^ Främst är jag bara väldigt glad för att det för en gångs skull var en radiokanal som gick att streama utanför Storbritannien. Amen to that!
    När jag ändå idol-ramblar lite kan jag väl också slänga in hur mind-blown jag just blev när jag insäg att jag 1. sjungit fel text på ett ställe i en låt med Loreen och 2. nu helt plötsligt inte alls kan komma på vad jag sjöng för det är så självklart att det är den texten som jag nu insett att det är. Men seriöst, vad sjöng jag för text innan? Kan bara inte komma på det x)
*5 min senare*
   Där kom det! Hur sjutton kunde jag ersätta "When everything's said and done I need to know" med "We're never deciding, then I need to know"? Speciellt eftersom jag ju faktiskt har alla texter nedskrivna... Aja, puss och godnatt!

Blöööö

Segaste jävla helgen ever, har inte gjort ett skit. Och inte skrev jag färdigt rapporten i fredags heller, så sämst är jag. Don't know why, det bara blev så. Börjar gå ner mig i negativitet och så vidare igen och det suger! -.-
   Mycket är på grund av att jag deppar över att jag inte kommer lyckas skaffa nåt sommarjobb i år heller, vilket betyder oändligt långa dagar på landet utan nåt att göra. Yaaaaay! Jag har fortfarande mina förhoppningar om att detta kommer bli en lika awesome sommar som förra året, men det kan ju vara bra att vara lite realistisk ibland också kanske.
   Nej, just nu leker inte riktigt livet och saker går liksom inte riktigt som jag tänkt mig och jag är sjukt sällskapssjuk (lol) men missade naturligtvis när Johanna, Gerry och Hilma var här eftersom jag var och tränade då. Nu ska jag äta glass och tycka synd om mig själv, tihi. Imorrn kommer dock min nya jacka och det, det är sjuukt nice! ;) Så vida den passar, det vill säga... Aja, ciao!

Uppskjutare_92

Hellu, här pågår ett ständigt uppskjutande av praktikrapport-skrivande (som vanligt). I am so weak... Men! Det är ju trots allt nio timmar kvar, så det är lugnt! ;) (Av vilka två går bort pga ridning, men det ska vi förstås inte prata om). Vet att jag sagt det förr, men detta börjar verkligen gå över styr nu, haha.
   Japp, det är väl typ det som händer just nu. Var ute och sprang med Emma och Camilla igår. Gick riktigt bra om jag får säga det själv. Nu börjar jag äntligen känna skillnaden! Tycker om att vi flamsar och skrattar mycket under tiden också. När vi styrketränar alltså, just under springandet är det av förklarliga skäl lite svårt att prata. I alla fall för mig, oftast. Men några spydigheter här och där brukar jag orka med, hehe. NU ska jag skriva, PÖSS!

Onsdag

Tja bloggeeeerz! Idag lyssnar jag på muminmusik och längtar efter min jacka jag beställde på nelly igår! Dock lite sur på mig själv att jag inte passade på att kolla in lite fler kläder att beställa hem när jag ändå höll på, känns ju sjukt patetiskt att skicka efter ett paket till redan dagen efter, haha. Satt mest och störde mig på en jävla massa grejer istället, som ni kunde se på Twitter igår ;) Jaja, får väl ta en runda på stan typ imorrn... (*not gonna happen*). Var det btw någon som gick på min lilla avslutningslögn om att jag skulle träna i måndags eller? So not even a little bit true ^^ 
   Igår hade vi en urtråkig föreläsning och idag hade vi en superintressant! Rörde inte mobilen en enda gång på hela tiden. Jag är så nördigt intresserad av allt som har med språk att göra! Föreläsningen gavs nämligen av en logoped som pratade lite om språkstörningar hos barn och vad logopeder jobbar med och så vidare. Jag hade lätt kunnat tänka mig att söka till logoped om jag hade haft bättre betyg samt läst de ämnen man behöver till det. Men nu läser jag den utbildningen jag läser och det blir bra det också! ;)
   Väntar också på min nya vinst på tradera (väldigt förtjust i att buda på grejer där, haha), en laddare till telefonen som man typ laddar upp med datorn eller nåt, så man inte behöver ha ett vägguttag till hands för att kunna ladda. Sämsta förklaringen ever, men sök på "powerbank" så kanske ni förstår lite bättre! Med denna lilla manick hoppas jag exempelvis slippa gå på bussen och inse att jag inte kan visa min biljett eftersom telefonen har dött nästa gång jag åker hem från Stockholm. Till exempel. Åååh, nu kom jag och tänka på hur gärna jag hade velat vara i Stockholm imorrn..... Den som var rik alltså! Aja, PÖSS!

Tjaaa

Så har man överlevt två veckors praktik och ett läger i helgen. Trött är bara förnamnet! Skönt att vara ledig och bara ta det lugnt idag. Men ska väl ta och träna sen kanske. Nu håller jag på och tar igen allt missat på tumblr osv. Ibland önskar jag att jag inte var så fast i det och alltid måste läsa precis allt som jag har missat när jag har varit utan internet... Men samtidigt så vill jag ju läsa det så får väl skylla mig själv.
   Så nu vet ni vad jag pysslar med så ses vi väl om ett tag igen ;)

Hungry eyes

Är lite lätt uttråkad idag, så vad passar då bättre än att spamma bloggen?
    Har hunnit skaffa mig fyra nya besatthetslåtar under de senaste veckorna. Tre av de kom innan fjällen så de håller på att mattas av lite nu, men ändå. Det är i alla fall två låtar med NONONO; Pumpin Blood och Hungry Eyes. Himla trevliga båda två, förstås ;) Sen är det också Radioactive med Imagine Dragons. Den är ju skitgammal egentligen, men mina besattheter är inte riktigt rationella, de bara kommer.
   Den senaste kom under Andra Chansen. Echo med Outtrigger. Besvikelsen när den hamnade i duell med Helena Paparizou (som jag också ville ha vidare)! Nej, det var tråkigt tycker jag! Men har kompenserat detta med att lyssna på låten typ 10 gånger idag. Vet att jag sa till Olle att jag inte tyckte om den, men om jag inte minns fel så kom den från deltävlingen jag missade när jag var i fjällen vilket gjorde att jag inte var så engagerad när jag tittade eftersom jag redan visste vilka som skulle gå vidare. Men nu är den en stor favorit! Vet verkligen aldrig när det där ska hända, det bara smäller till! ^^
   Har också ett nytt älsklingsspel på mobilen, Jelly Splash! Nu börjar dock banorna bli irriterande svåra. Det gillar vi inte!
   Åh, måste bara få skryta lite! Lyssnar på ESCradio, som bara spelar eurovisionlåtar, och ibland så kommer låtar som ska tävla nu i år, och då brukar jag stänga av för jag vill inte höra dem i förväg. Men i alla fall, det som är så coolt är att jag typ alltid vet när det är en 2014-låt. Är väl för att det hörs att soundet är mer modernt eller nåt, men tycker ändå att det är lite duktigt att jag kan avgöra det ;) Kom att tänka på det för att det precis var en låt och jag ba "den här är ny" så kollade jag och javisst, I was right once again ^^
   En sista grej! Ni vet låten "Playing with fire" från 2010 med en tjej och en kille som hade ett varsitt piano? (alltså fortfarande eurovision här då ;) ), i alla fall, de ska tävla i år igen! Jag tänkte fel och trodde att de var i Sveriges deltävling, men det var de inte. Det var jag som förväxlade Ukraina och Rumänien igen. Förstår inte riktigt hur jag lyckas med det... Aja, synd, tror det hade vart kul att se dem live!
   Slutbabblat, hejdå!
Denna var det btw jag syftade på:
(klicka på bilden för att komma till videon, funkar inte att bädda in just nu av nån anledning..)

<3

Ja, så i måndags blev man då alltså moster till en liten Hilma. Träffade henne för första gången i onsdags och vi fick allihopa hålla henne och det var så mysigt och gulligt, men det blir rätt tungt eftersom hon liksom bara ligger helt avslappnad liksom, haha ;)
   Sedan så fick vi och resten av släkten på pappas sida träffa henne på farmors begravning och middagen hos min farbror efteråt. Alla bara satt och tittade på henne helt trollbundna ^^
   Och så firades min och Camillas födelsedagar hos oss igår så då var de här hela dagen i princip och vi var även ute på en promenad med barnvagnen, mys mys mys ;) Nu lär det dröja innan vi ses igen och jag saknar henne redan ;D
   Så så är läget hos mig just nu, vad händer hos er?

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0