Bästa citatet...

... från en Bamsetidning:
Lilleskutt: Det är väl ingen tröst att han brukar klara sig om han inte gör det nu!

17 Augusti

Nu är det en månad och en dag sedan jag bloggade sist. Vet inte varför, men på sommaren tappar jag all lust att blogga. Eller egentligen tappar jag den inte, men vägen hit känns så lång på något sätt. Som vanligt har jag skrivit massa blogginlägg i huvudet men sen inte orkat ta dem hit. Skärpning på den punkten, tycker jag, haha.
   Jag hade tänkt skriva om min sommar, men det orkar jag inte, så vi tar det lite kort. Både Liseberg och Gröna Lund har fått ett varsitt besök av mig i år. Senast jag var på Gröna Lund var 2003. Dock var det sig likt på de flesta punkterna. Utom nya Insane, förstås. Den fick dock inget besök av mig. Dels var det megalång kötid, dessutom tyckte jag att den såg läskig ut ^^. Senast jag var på Liseberg var 2008 så där var det inga nyheter precis, utom Hanghai förstås. Men den var inte sådär jätterolig, egentligen.
   Så, kanske kan man kalla den här sommaren för nöjesfältens sommar? Ja, vi kallar 2009 för nöjesfältens sommar, helt enkelt! Ciao!

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0