Oops, nästan en månad sen sist...

Jag sitter här och lyssnar på weird technomusik och är lite sur för att Eos gav mig intrycket att jag skulle kunna sätta bonds nya album på min önskelista till jul och sen så kommer det inte ut förrän 2011 :( Ah well, har man väntat 4 år pallar man väl några månader till, I guess ^^
   För övrigt börjar jag tröttna på att vara folks levande uppslagsverk (när börjar den lektionen? När börjar nästa schemaperiod? Har vi sovmorgon imorgon? När skulle vi samlas? Vad är det för dag imorgon?). Snälla. Det är inte så svårt att logga in på hagas hemsida och kolla schemat. Är man inne på facebook och msn 24/7 kan man uppenbarligen gå in på internet, liksom...
   Annars mår jag bra. Börjar inse att praktiken snart är slut, vilket känns väldigt tråkigt eftersom jag har börjat komma in i allt så himla bra nu. Dessutom är det skönt att kunna gå hemifrån 8.10 när man börjar 8.15 istället för 7.20 när man börjar 8.10 ;)
   Jag har drömt vid två tillfällen de senaste månaderna att min religionslärare praktiskt taget har jagat mig (en gång på en båt, en gång i skolan) för att berätta för mig att jag inte fått godkänt på mitt religionsarbete. Antingen är det min oro som spökar i huvudet eller så är det ett väldigt dåligt omen, haha. Men jag försöker att inte tänka så mycket på det.
   Ok, nu säger vi tack och hej till nästa gång :)

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0