11/4

Hmm... Känns som att allt bara går åt helvete nu.... Känns inte så bra.... Tur att det finns folk som orkar med en även vid såna tillfällen.

:/

Hur kan jag vara så dum att jag inte sätter lösenord på min bilddagbok? Såna där kommentarer var ju precis vad jag behövde. Speciellt idag när jag redan mådde superbra. Å andra sidan fattar jag inte hur nån orkar gå igenom en hel bilddagbok bara för att skriva så många elaka kommentarer som möjligt. Tidigare har jag alltid trott att jag inte skulle ta åt mig om någon skrev elaka kommentarer, men nu vet jag hur hemskt det känns. Att en människa man inte känner skriver att man är tjock, borde raka benen och plocka ögonbrynen. Till och med har människan kommenterat en bild på pappa och skrivit apgubbe. Jag kommer nog aldrig förstå vad det är för fel på vissa människor...
Liksom allt man tänker om sig när man mår allra sämst skrivet av någon annan man inte ens känner. Då måste det ju vara så folk ser på mig.

7/4

Har lust att skriva nåt men vet inte riktigt vad. Tycker det är tråkigt att ingen av bloggarna jag läser uppdaterar längre sen insåg jag att jag själv inte är särskilt bra på att uppdatera längre heller :P

Ok... Hm... Så planerna för dage var från början att åka hem till Olle. Innan vi skulle till bussen lekte vi på lekplatsen vid Sofies hus. Sen när vi sprang till bussen insåg jag att jag inte hade med mig mitt värdekort så det var ju bara att cykla hem. Aja, det får bli nån annan gång. Det var kul på lekplatsen iallafall :)

Okidoks. Camilla ringde just och vill att jag ska laga mat. Jahaja, det tycker du är en bra idé alltså? Jaja, maten kan ju inte vara god varje dag haha.

Nej, nu har jag inget mer att säga. Vi ses!

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0