Feel Good Inc

Tjaaaa!
   Haft en fin helg med Kyle XY, godis, glass, långa promenader i solen, Hilma-mys och så vidare! :) Idag ska jag ringa två samtal och ha en workshop i skolan 15-17. Chill.
   Skummade igenom schemat över Eurovision-veckan och såg att Sanna Nielsen uppträder i Eurovision Village den dagen vi åker hem. Det var ju lite synd :P Men så kan det gå! Längtar så sjukt mycket till onsdag och framåt. Idag och imorrn känns bara som nödvändigt ont innan allt det roliga drar igång! *tihi* 
   Samtidigt vet jag att det inte är bra att längta allt för mycket eftersom det lätt leder till att man antingen blir besviken för att det inte lever upp till ens förväntningar eller till att man mår jättedåligt när det är över för då har man liksom inget att se fram emot längre. Men det är kul att längta också! Och lite svårt att stoppa en känsla som byggts upp under hela 6 månader, haha. Får väl helt enkelt skaffa något nytt att se fram emot efter det. Har dock svårt att låta bli att tänka på att jag ska lyckas skriva en lång, skitjobbig uppsats innan jag får sommarlov. Och kombinera det med komplettering av redovisningen jag missar när vi är i Danmark. Och sen två veckors om-VFU i juni ovanpå det.
   Äsch, nu ska vi inte vara så himla negativa! Allt kommer bli awesome och jag är bäst och kommer klara det lätt som en plätt! ^^
   Crap. Ringde för att säga upp mitt mobila bredband på 3 (som jag skaffade åt pappa men som han inte använder längre). Självklart vill de ju att jag ska fortsätta vara kund så de gav mig ett erbjudande att jag skulle få en iPad mini med Internet och allt vad det nu var och det skulle då kosta 249 kr i månaden. Jag tycker iof att det låter lite dyrt men samtidigt har ju funderat på att skaffa en dator/surfplatta i och med att jag inte har någon egen till när jag flyttar hemifrån sen. Jag vet inte, vad tycker ni? Låter det bra eller? x) Sa att jag skulle fundera på saken. Vill egentligen hellre ha en vanlig iPad om något och tycker som sagt det låter lite dyrt, men vad fan vet jag? Suck!

22 april

Ibland blir jag så trött på mig själv och de här fixa idéerna som dyker upp i mitt huvud titt som tätt och vägrar lämna mig ifred. Den senaste är idén om att jag vill prova nagelpiercing. Man borrar ett hål i nageln med en speciell nagelborr och så sätter man ett piercingsmycke i hålet. Typ. Dock var jag inte riktigt medveten om att det var så komplicerat när jag fick idén. Jag ville ju liksom bara prova för skojs skull. Inte behöva köpa en borr och hålla på. Den var iof inte så dyr men jag kanske tycker att det är skitfult sen när jag provar så har jag köpt den helt i onödan liksom? Haha xD Såna problem man kan ha alltså... Nej, men antagligen försvinner väl den där idén ur mitt huvud snart så kan jag börja fokusera på något vettigare ;)
   Varför känns det som att jag har bränt mig i ansiktet fast jag knappt har varit ute idag? Och varför tycker jag att det känns så spektakulärt att gå omkring i "bara linne" fast det är 22 april och jag typ spenderade hela helgen 8-9 mars rännandes omkring i just linne? Don't understand my thoughts sometimes x)

Yo-hoo

Mamma och pappa har bokat en resa första veckan i maj, vilket betyder FF, vilket nu gör att jag längtar helt galet mycket till att april ska ta slut och alla roligheter börjar! ;) Idag är tanken att jag ska skriva min praktikrapport som jag ju inte lämnade in sist, hittills går det inget bra alls, haha, men jag ska sätta igång snart. Tänker definitivt inte missa det här inlämningstillfället också, hur ska jag då kunna njuta av ledighet och Danmarksresa och allt vad det nu är med gott samvete?
   Igår när pappa skulle bada så upptäckte han att vattnet som kom ur kranen var brunt. Uäk! Så nu är jag helt paranoid över att jag ska bli magsjuk av det där äckliga vattnet eftersom jag drack massor av det igår. Vet dock inte om det var så redan då, så det är säkert lugnt. Vet inte ens om det är något farligt eller vad det är överhuvudtaget, men det såg inte trevligt ut i alla fall.
   Nej, men nu så vill jag gärna att det ska bli maj och att jag ska bli klar med den här dumma rapporten så vi får ses senare helt enkelt!

In case you were wondering...

Först, en vlogg bestående av väldigt mycket sånt som tillhör min så kallade "humor". Love it;
 
Men nu går vi vidare till att diskutera mitt favoritämne: MIG. Närå, men i alla fall så har jag haft en riktigt bra vecka. Det största bakslaget jag drabbats av var när jag igår lycklig åkte hem vetande att en popcornpåse väntade på mig. Kom hem och insåg att Camilla hade hunnit före mig. Då blev jag riktigt sur och besviken. Men när det har varit ens största problem under en vecka får man ändå vara rätt nöjd tycker jag. Nu är det lite påskledigt som väntar så det är ju trevligt.
   Riktigt imponerad av nagellacken jag använde när jag målade Sverigeflaggorna, det har inte flagat nånting och då var det ändå fyra dagar sen jag gjorde det. Depend som jag brukar använda håller definitivt inte så länge. Men så är det ju billigare också, hehe.
   Hahahah, blåste i vattenflaskan jag har framför mig och tonen passade in med musiken jag lyssnade på. Hur epic? xD
   Harebra, HEJ!
Nooo, nu har instagram också börjat loopa videor! Åh vad jag avskyr det! >.<

Woah..

Idag fick vi resultatfördelningen på senaste tentan. Ja, vad säger man? Kursansvarigas idé om att det obligatoriska skrivarseminariet skulle förbättra resultaten var inte särskilt lyckad. 58% fick U. Det är ju helt galet. Och att jag fick VG känns typ som att hon har skrivit fel eller nåt xD Plus att jag kommer ha dåligt samvete när jag träffar gruppen för jag vet att i alla fall en av oss fick U. Till största delen tror jag det beror på att frågorna var extremt konstigt formulerade, jag kände inte att jag förstod vad jag skulle svara på, så jag bara skrev något random, typ. Så till nästa år kanske hon ska formulera sina frågor bättre istället för att lägga in ett obligatoriskt skeivarseminarium som gav absolut ingenting. Bara en tanke sådär...
   Igår tog vi farväl av vår körledare. Sjöng två låtar på en kort gudstjänst och sen gick vi till Pappa Grappa och åt. Jag har faktiskt aldrig ätit där innan. Det var supertrevligt och god mat och det kändes kul att äntligen få lite tid att faktiskt prata och lära känna varandra lite mer än vad man hinner med på en körövning. Jag och de som satt runt omkring pratade om stadsdelar i Norrköping, genus, utbildningar, konstiga grejer man gör med kroppen (typ har för små skor på sig så att fötterna blir små och man inte kan gå ordentligt, eller att man sätter ringar runt halsen för att den ska bli längre och liknande grejer). Även det oerhört intressanta konceptet "medborgarlön", som jag aldrig hade hört talas om innan. Det finns tydligen länder i Afrika som använder denna metod, som går ut på att alla får lön varje månad, lika mycket oavsett vad man gör. I praktiken skulle man alltså tjäna lika mycket på att ligga på soffan hela dagarna som om man var chef för ett företag och jobbade arslet av sig. Det fungerar tydligen, för när man liksom får "belöning" av staten så vill man på något sätt göra rätt för sig, så människor är mer benägna att faktiskt göra något vettigt, trots att de skulle tjäna lika mycket utan att göra någonting alls. Jag bara "GUD vad intressant! :O" när Magnus berättade om detta och jag lät typ sarkastisk, men jag menade allvar. Vilken grej. Tänk om alla länder gjorde så. Då skulle man ju utrota fattigdomen på studs. Galet.
   Jao. Somnade apsent igår, gick upp jättetidigt idag och insåg sedan att jag hade tänkt fel och inte alls hade behövt gå upp så himla tidigt. Där förlorade man några timmar sömn om vi säger så. Well, well, what to do? Sova kan man ju göra när man är död liksom *pfft*

Tjena kexet, står du här o smular?

Tjaaaa!
   Fick tillbaka resultatet på den äckliga hemtentan jag skrev för några veckor sedan och jag fick VG! Hur kommer det sig att alltid när jag tycker att jag varit totalt ute och cyklat och skrivit jättedåligt så går det bättre än vanligt sen? xD
   Jao, nu har jag då hört alla låtar som kommer tävla i semifinal 1 och det är ingen underdrift att detta är ett ballad-år. Själv har jag alltid varit en sucker för Balkanballader, så min röst i gårdagens program går till Montenegro! ;) Men var flera jag gillade både nu och i förra programmet, så det känns lovande!
   Målade också svenska flaggor på naglarna igår, alla utom tummarna blev skitfula, men ja, så kan det gå! Detta gjorde jag endast för att kunna vara med i Instagramtävlingen "MyEurovisionFlag", hoppas på att vinna lite nice merch, men lär väl inte bli en av de lyckliga *suck* ;)
   Nej, men det var lite random snack från mig, nu ska jag iväg och käka med kören som ett sista farväl av vår körledare. Så ni får ha det så bra hörrni! 20 dagar kvar! :D
 

Star Stable

Idag gick jag 10 år tillbaka i tiden och bejakade barnet i mig genom att ladda ner ett World of Warcraft för hästtjejer. Precis som WoW förutom att uppdragen går ut på att rida runt och hjälpa folk och ta hand om sin häst och stall, typ. Fett kul! ^^ Nu har jag dock gjort alla uppdrag för idag så måste vänta till imorrn om jag ska spela mer. Suck... ;) Varför fanns inte det när jag var 12 för? Eller kanske ännu mer relevant, varför är jag så jävla gammal för? :'(
   Nej, men i vilket fall som helst så är det det som jag har spenderat min förmiddag med. Snart ska jag äta och sedan ska jag slappa vidare. Ikväll är det som sagt mitt favvo-program på TV. Woop woop! Så jao, inte så mycket att klaga på precis. Och så ska jag rätta ett fel ifrån förra inlägget, det är ju inte 5 utan fyra veckor kvar! Fel av mig... Till och med snart 3, hihi ;) Crazy times! See you later dudes and dudettes!

Taggeli-tagg-tagg

Idag har jag plockat ihop biljetter, tågbiljetter, hotellbokningspapper och guide hur man tar sig till arenan och lagt i en plastficka så där snyggt och prydligt som den ansvarstagande vuxna person jag är *host*, inför resan till le Dänmark! Det är så jobbigt att det är hela 5 veckor kvar tills vi åker, för min pepp håller redan på att gå över styr. Jag kommer vara helt jävla outhärdlig när det väl är dags, sorry, men that's the truth ;) Övertaggaaad! ^^ Väldans tur att jag har "Inför Eurovision Song Contest" att se fram emot varje fredag annars skulle jag nog typ spricka eller nåt. Den som kom på att lägga det programmet på fredagar är ju fan kung, alltså! Annars brukar det ju vara på vanliga veckodagar och det är ju inte alls lika kul, am I right?
   Annars har denna dag varit en vanlig skoldag, som dock kändes väldigt lång, det kändes som att klockan var typ 4 när det var lunch eller nåt, jättekonstigt. Men det var ändå inte någon särskilt ansträngande dag och vi i arbetsgruppen hjälptes åt att reda ut en del oklara begrepp i litteraturen vilket var jäkligt nice! Eftermiddagen/kvällen har sedan bjudit på lite rundpingis. Pingis och badminton är de enda två sporterna jag står ut med och som jag är någorlunda hyfsad på. Om man nu inte räknar ridning som en sport, och det gör man väl egentligen, så ok då, det finns tre sporter som jag behärskar! Yay! ;D (På amatörnivå dock, märk väl!)
   Jao, ikväll blir det Top Model Sverige och imorgon blir det ledigt igen, mohihi. Schlappi schlappi! ^.^ Ha det bra, hej!

Den som väntar på något gott...

Ända sedan i måndags har jag varit inne och kollat min mail stup i kvarten för att kolla om jag fått svar om biljetterna, vilket jag inte har, trots att jag säkert fick över 20 mail under dagen igår. Vet inte vad som hände där riktigt. Men som sagt, I'm still waiting... Nu lär jag ju få vänta minst till måndag i alla fall. Men det gör inget, för ikväll är det inför eurovision, är så sjuukt excited! Ser speciellt fram emot Armenien, som är bettingbolagens favorit just nu. Tvivlar på att den kommer vara något att ha dock, haha ;) I eurovision-gruppen jag är med i på Facebook har dock Storbritannien precis tagit ledningen över Sverige, som varit etta sedan omröstningen startade, så den ska också bli kul att höra, men det dröjer några veckor. Spännande, spännande, kan knappt bärga mig tills vi åker till Danmark alltså! Speciellt nu när det verkar som vi har en riktigt jobbig sista kurs framför oss innan det blir sommarlov. Bevare mig väl! ;)

1 april

Suck. Har ont/är stel i nacken, och det går ju liksom aldrig över! Haft det sen i lördags typ. Priset för att man inte sitter särskilt ergonomiskt och skriver hemtentor, I guess. Jag har insett att jag kommer vara lika skröplig som en genomsnittlig 90-åring redan vid typ 40, haha. Och ha lika dålig hörsel. Måste, måste, måste sluta lyssna på musik på för hög volym. Men jag vill inte. Oh, the i-landsproblems of a 22-year-old Swede... LOL.
   Jag har blivit april-lurad idag i alla fall. Utanför Ica Strömmen stod det att de på grund av ökat antal kunder skulle införa högerregel samt blixtlåsprincipen vid salladsbaren. Jag köpte det helt och hållet tills jag en rätt lång stund senare insåg vad det var för dag idag. Gick till Ica innan jag skulle hem från skolan för att köpa med mig en nudelbägare hem, som jag var så sjukt sugen på. Dock var klockan bara 10.30 då och de kommer tydligen inte förrän klockan 11, så det blev en påse gott och blandat istället och så promenerade jag hem istället för att ta spårvagnen. Dutti! ^.^
   Har ni sett Facebooks nya design eller? Alltså, garvar ihjäl mig så ful och barnslig den är! Menmen, det är väl lugnt ;)
   Nu är det snart dags för some Choir Practice! Si, voila. Nej, men puss, ha det fint och så vidare!! :D

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0