By the way

Igår blev det en riktig biljettköpardag, haha. Morgonen började ju då med att ställa sig i kö för att köpa biljetter till Eurovision. Gick in på sidan 9.30 och blev placerad i "The Waiting room" där alla får ett random nummer i kön och där de (supposedly) rensar bort robotar och såna som bara köper biljetter för att sälja de vidare mycket dyrare. Hur fan de nu gör det vet jag inte, men jaja, inte mitt problem!
   Vid typ 5 över 10 blev det min tur att handla, så jag måste fått ett riktigt bra nummer i kön. Valde biljetter, fyllde i mina uppgifter, tryckte på "Bekräfta köp". "Ett ögonblick". Jaha, ok, spelar väl lite Candy Crush så länge då.
   Det där ögonblicket betydde i det här fallet ca 20 minuter, varefter jag blev utkastad och fick börja om från början. Då blev jag glad....
   Upprepade processen ca 3-4 gånger till innan jag till slut fick tag på biljetter, billiga och skitdåliga platser, men ändå! Trycker på "Bekräfta köp" och ÄNTLIGEN stod det "Tack för ditt köp" eller nåt, jag minns inte. Då upptäckte jag dock att vi hade fått spridda platser, trots att jag inte hade kryssat i rutan där det stod "jag accepterar spridda platser".
   Så ja, vad ska man säga? Efter mer än två timmar och mycket möda så hade jag mina biljetter, men kan väl inte påstå att jag är supernöjd med det hela...
   Senare på kvällen bestämde jag och Camilla oss för att gå på Hunger Games, 3D fick det bli trots att ingen av oss är särskilt förstjusta i det.
   Filmen var ok, men jag tycker inte om när det är så mycket krigsscener, och de där jävla muttarna skrämde livet ur mig xD Då tycker jag ändå inte att jag är lättskrämd när det gäller filmer. Alltså, skräckfilmer då. Krig, våld, misshandel osv tycker jag är jätteläskigt. Eh, ja... Lite sidospår där! När filmen var typ slut och bilden blev svart tänkte jag "Yes, de tog inte med den skitfjantiga epilogen som jag hatar!", men det gjorde de så klart. Uäk.
   När vi kom hem från bion så avslutades kvällen med att köpa biljetter till Lucia Movie Night, som nu har seglat upp på en av topplaceringarna vad gäller jultraditioner. Älskar't asså ;)
   Nu ska jag äta risgrynsgröt! <3 Så jävla gott! ^^ Eller vänta, ska avsluta med lite gnäll också! Varför har Black Friday plötsligt blivit en grej i Sverige? Vi firar inte Thanksgiving, så det finns ingen som helst jävla anledning för oss att hoppa på detta. Jag fattar att det är bra för affärerna men ändå. Vi måste inte hoppa på minsta lilla grej som USA gör, seriöst! -.-

Hollow Talk

Yo! Måste bara få gnälla lite! Som vanligt när en app ändrar på sig, haha. Instagram. Varför, varför la ni till "läs mer"-funktionen? Nu måste jag ju stanna upp och tänka efter "vill jag läsa hela texten?" varje gång någon har skrivit lite längre än vad ni bedömer som normalt. Inte nöjd med detta alls.
   On another note, bästa peppningen ever på Hogwarts Logic-twittern idag: "If you ever feel bad about your procrastination, Harry had three months to figure out the egg clue and still did it the night before". Jag vet inte, jag behövde höra det, bara xD
   Hade en så himla konstig morgon. Vaknade av väckarklockan, men var alldeles för jävla trött för att gå upp så jag väntade tills jag hörde Camilla gå upp innan jag släpade mig upp och åt frukost. Efter det såg jag ett avsnitt Heroes i sängen innan jag somnade om igen, och sov i tre timmar. Alltså, va? Försökte vakna till flera gånger, men det gick verkligen inte, väldigt obehagligt faktiskt. Har verkligen varit väldigt mycket tröttare än vanligt på senaste tiden. Om det inte var helt omöjligt skulle jag lätt kunna få för mig att jag var gravid eller nåt, haha. 
   Åh, Frozen med Madonna! <3 Hade glömt hur mycket jag älskar den låten. Kan ju ha nåt med att göra att jag spelade sönder den för några år sen och behövde en paus efter det, men ändå! Den kom upp på iTunes om ni undrade varför jag började babbla om det helt plötsligt, hehe.
  Jaja, imorrn är det biljettköande som gäller!! Yaaaas! :D Can't wait. Pluggas ska det också göras förstås, men som ni (kanske) märker så försöker jag hålla sådant gnäll borta från bloggen. Men så ni inte oroar er, så ville jag bara tala om det att jodå, det ska pluggas imorrn också ;)

Adagio for strings

Here we go again ;) Enbart för att retas *tihi*
 
Hur gammal är du? 23 år och 9 månader ;)
 
När vaknade du idag? Ugh, don't remind me...
 
Vad åt du till frukost? Havregrynsgröt
 
Nämn tre saker man kanske inte vet om dig: (Jävlar, vad detta var svårt xD) Jag gick i fotboll ett tag när jag var typ 8. Jag har enorma mindervärdeskomplex gentemot mina systrar. Jag kan ibland bli rädd för att en dag vara "den ensamma mostern" utan familj som typ bor tillsammans med sina 15 katter, eller nåt sånt ^^
 
Vad gällande ditt utseende är du mest och minst nöjd med? Det var ett jävla tjat! Se tidigare inlägg ;)
 
Vad har du gjort idag? Sett Heroes och Star Trek, spelat Candy Crush, lyssnat på musik.
 
Vilken film såg du senast? Minions
 
Är du besatt av nånting? HAHA, vart ska jag börja, damer och herrar? Ok, men min största besatthet just nu är nog låten Adagio for Strings med Tiësto. För övrigt typ tredje versionen av den låten som jag totalt fastnat i ^^
 
Beskriv en perfekt dag? Ingen väckarklocka, göra vad man vill hela dagen, inga krav, bara lycka ;) Vagt och bra, right?
 
Beskriv platsen du befinner dig på just nu? Min sköna säng i mitt kalla rum *höhö* Dags att dra på elementet nu kanske. Är ju lite utav ett mänskligt element när jag sover dock, så egentligen stör det mig inte så mycket, men ändå. Man kan ju få lunginflammation!! =0 *LOL*
 
Vad lyssnar du på just nu? Winter (2000 version) med Bond.
 
Hur går du helst klädd? Snyggt och bekvämt ;) Mer benägen att rucka på "snyggheten" dock. Bekvämlighet for the win!
 
Är du morgon- eller kvällsmänniska? Nu får jag nog ändå säga kvällsmänniska, faktiskt.
 
Vilket var ditt bästa ämne i skolan? Engelska, om frågan menar kunskapsmässigt, vilket jag tolkar det som. Favoritämnet var annars musik ;)
 
Vad köpte du senast? En macka :P
 
Vad har du i dina fickor? De är tomma för tillfället
 
Vilken är din favoritaffär? Cubus
 
Vilket smeknamn har du haft? Karro, Karrkarr, typ så
 
Vilka är dina största svagheter? Att jag inte kan stå emot rösten i huvuudet som säger åt mig att "äh, du kan ta det där sen, det löser sig", trots att detta beteende leder till ständig ångest x) 
 
Blä, vilken tråkig sista fråga! Vet ni vad jag är riktigt jävla exalterad över? Att biljetterna till Eurovision släpps på torsdag! :D Äntligen är det dags! (Om 6 månader, haha) Jag har inte en jävla aning om hur mitt liv ser ut då, men där kan man verkligen snacka "zero fucks given", jag ska vara där, punkt slut. And I'm gonna have the time of my life! För sen vinner säkert Azerbajdzjan eller nåt och dit tänker jag inte åka.

Fly Robin Fly

Idag är det förvisso måndag, men jag tänkte prata om helgen istället, om det är lugnt med er? ;) Först tänkte jag dock bara skryta lite om fredagens ridlektion. I slutet av våra lektioner så får vi gå till ridläraren en och en och få feedback på dagens insats och i fredags innan jag ens kommit fram sa hon bara "Karolin! I love you!" och gjorde "Ok-tecknet" sen gick jag och Lillan vidare. Haha, jag är allt rätt bra, ska ni veta ;) Min ridlärare är verkligen such a personality xD Hon är dessutom bara ett år äldre än jag, vilket är lite weird, men inget jag tänker speciellt mycket på.
   Nåväl, i lördags hade vi familjen (minus pappa) på besök här i lägenheten. Vi åt mat och såg Minions-filmen. den var ju... Inte det bästa jag sett ^^ men en del skratt blev det ändå! :) Efter att de hade gått så låg Camilla och jag i varsin ände av soffan med varsin dator i knät, medan Avatar gick på TV. Och sen några fler filmer efter det. Vid 23.45 någonting så bestämde jag mig för att gå och lägga mig. Läste en stund, sen släckte jag lampan och satte på ett "Felix recenserar"-avsnitt på mobilen. Detta somnade jag dock ifrån ganska snabbt. Vände mig om för att lägga mobilen på sängbordet. Upptäckte att hallampan lyste, vilket störde mig, så gick upp och släckte den. Och sen. Sen var jag helt jävla klarvaken. Klockan hann passera både 1, 2, 3 och antagligen 4 innan jag äntligen somnade. Så otroligt konstigt. 
   Morgonen därpå väcktes jag av telefonen som ringde, jag brukar alltid stänga av ljudet på natten, men det måste jag ha glömt denna gången. Det var mamma som undrade om vi skulle med på tipspromenaden i Vrinnevi som vi brukar gå. Det var ju blankt nej på den frågan kan jag lova xD Så himla trött var jag. Så det blev sömn och övrigt slappande fram tills det var dags att åka till Hedvigs kyrka för att sjunga på gudstjänst. Det gick mycket bra, måste jag säga :) Sen var det Bron på Tv:n på kvällen, vilket ju som sagt är veckans höjdpunkt, så sämre kan man ju definitivt ha det! :D

Onsdag

Mycket som far genom huvudet idag. Kan väl i och för sig inte påstå att det är någon särskilt ovanlig företeelse, haha. Men jag är fortfarande på gott humör over all, vilket är så jävla skönt. Vid den här tiden förra året mådde jag verkligen skit, så det är ju definitivt en klar förbättring.
   Imorse kom jag när jag började cykla till skolbiblioteket att jag hade glömt mina vantar. "Äsch, jag klarar mig!" tänkte jag och cyklade vidare trots att mina händer snabbt förvandlats till två isklumpar. Hade jag däremot gått in och hämtat vantarna hade jag kanske också kommit på att jag hade glömt laddsladden till datorn. Det gjorde jag ju då inte, så efter två timmars "intensivt pluggande" var det bara att vända tillbaka hem igen. Värt. Nåja, får bli nya tag imorrn ;)
   Jag vet vad ni tänker: "Men vadå, du kunde väl bara ha åkt hem och hämtat sladden och sen åkt tillbaka till skolan? Alternativt fotsatt plugga hemma?". Vet inte riktigt hur jag ska förklara det, men när dylika oförutsedda saker händer så "förstörs mina planer" och det är helt omöjligt för mig att tänka om, typ xD Speciellt när jag ska göra sådant som jag egentligen inte vill göra, och att plugga faller naturligtvis in i den kategorin, haha. 
   Just det! I fredags bestämde jag mig för att ta hem min fiol från mamma och pappa trots allt. Är sååå sugen på att spela just nu. Men, som sagt, den där fiolen har legat orörd i över ett år... E-strängen hade gått av och de andra var typ mer än en oktav för låga xD Och jag är typ för feg för att stämma själv. I alla fall med skruvarna, det har jag i princip aldrig gjort själv. När jag tog lektioner så stämde alltid läraren åt mig :P Anyway, köpte nya strängar i måndags i en musikaffär som ägs av världens gulligaste äldre herre. Han sa att han kunde hjälpa mig att sätta dit den nya strängen om jag kom dit med fiolen, så tänkte väl göra det nån dag framöver, så får vi se hur det går med spelandet sen!
   Nu ska jag dricka läsk, och ni får inte smaka, haha! 

Söndag

Haha, hittade en till sån här, en så kallad "TMI tag" :P Here goes;
 
1. Vad har du på dig? Min Eurovisiontröja och mjukisbyxor <3
2. Någonsin varit kär? Nej, det tror jag faktiskt inte :P
3. Någonsin haft ett jobbigt breakup? Säger väl sig självt lite ^^
4. Hur lång är du? 165 cm
5. Hur mycket väger du? Wouldn't you like to know? ;)
6. Några tatueringar? Nej
7. Några piercingar? Öronen
8. OTP? Lol, jag är inte 15... *whispers* Piper och Leo...
9. Favoritprogram? Bron <3
10Favoritband? Bond
11. Någonting du saknar? Nej, faktiskt inte just nu :)
12. Favoritlåt? Ok, väljer bara en nu då - Someone Else's Hands med The Coronas.
13. Hur gammal är du? 23 år och 8 månader ;)
14. Stjärntecken? Fiskarna
15. Någonting du letar efter hos en partner? Orkaaaa...
16. Favoritmotto? Man kan inte få allt! (Obs skämt ^^)
17. Favoritskådespelerska? Kate Mulgrew
18. Favoritfärg? Orange
19. Hög musik eller låg musik? Hög musik, såklart. Vilken jävla fråga xD
20. Vart går du om du är ledsen? Mitt rum, antar jag.
21. Hur lång tid tar det för dig att duscha? Typ 10-15 minuter, skulle jag tro.
22. Hur lång tid tar det för dig att göra dig iordning på morgonen? Högst en timme.
23. Någonsin varit med i ett slagsmål? Everyday ;)
24. Turn on? Allmänbildning :P
25. Turn off? Rökning
26. Anledningen till att du började blogga? Oj, det minns jag knappt längre. Hade börjat läsa några bloggar och ville prova själv, typ.
27. Rädslor? Ormar och ett gäng andra grejer, är lite utav en mes xD (and proud of it too!)
28. Senaste saken som fick dig att börja gråta? I typ onsdags när jag fick lite panik över mitt liv x)
29. Senaste gången du sa att du älskade någon? Har nog aldrig sagt det till nån :P
30. Meningen bakom ditt bloggnamn? En låt med Bond :)
31. Senaste boken du läste? Insurgent
32. Boken som du för tillfället läser? Allegiant
33. Senaste programmet du såg? Så mycket bättre
34. Senaste person du pratade med? Min syster
35. Förhållandet mellan dig och den senaste personen du smsade med? se föregående fråga ;)
36. Favoritmat? Lasagne
37. Plats du vill besöka? Land eller? I så fall England, USA, Australien, Nya Zeeland.. typ så!
38. Senaste plats du besökte? Land - Österrike, annars var det Ica i Klockaretorpet.
39. Är du kär? Nej.
40. Senaste gången du blev förolämpad? Alltså va? Haha xD
41. Favoritsmak på godis? Om man räknar bort choklad så blir det nog surt!
42. Vilka instrument spelar du? Inget aktivt, men kan spela fiol, piano och typ 3 ackord på gitarr
43. Favoritsmycke? Räknas ringar som smycke? isåfall är det en av mina ringar i all fall ^^ 
44. Senaste sporten du spelade? Red i fredags, och det kallas ju faktiskt ridsport så.
45. Senaste låten du lyssnade på? Lyssnar just nu på Warm med The Coronas.
46. Favoritraggningsreplik? "Tjena kexet, står du här och smular?", är annars förtjust i alla former av Harry Potter-raggningsrepliker ;)
47. Har du använt den någon gång? Varje helg på krogen ;*
48. Senaste gången du var med någon? Kollade på film med Mamma, pappa, Camilla, Johanna, Gerry, Hilma och Camillas kompis Vega i fredags.
49. Vem borde svara på de här frågorna nu? HELA VIDA VÄRLDEN!! Leave a comment, vetja! ;)
 
Sorry om jag är tråkig som bara gör sånt här hela tiden, men varje gång jag ser ett sånt blogginlägg så vill jag göra det själv också, so what's a girl to do, liksom? Puss på er!

12 november

Bara för att jag tycker det är skoj...
 
Vart vill du åka just nu? Jag vet inte, nåt varmt ställe typ. Malta kanske :)
 
Din favoritkaraktär ur en serie? Piper i förhäxad och Chandler i Vänner <3
 
Vad är du rädd för? Ormar
 
Vad stod det i ditt senast skickade sms? "Check out my tumblr ;)"
 
Har du dejtat någon av en annan religion? Haha, har aldrig dejtat någon överhuvudtaget x)
 
Vem sov du senast med? Olle och Juni, typ <3
 
Gillar du någon just nu? Jag antar att frågan syftar på någon form av "romantiskt" gillande och i så fall nej. Annars gillar jag massor med folk ;)
 
Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? Faktiskt inget jag reflekterat särskilt mycket över, men nu när jag tänker på saken, så ja, det är jag nog.
 
Har du någonsin blivit kär i din bästa vän? Nej.
 
Har du fått ditt hjärta krossat? Njaej, det kan jag väl inte påstå.
 
Har du någonsin krossat någon annans hjärta? I sure hope not! :O
 
Tror du på kärleken? Alltså, ärligt, vad fan betyder ens den frågan? x)
 
Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? Om jag tänkt behålla det så självklart, men om jag av någon anledning inte tänkt göra det så vet jag faktiskt inte.
 
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nej. Jag är en hopplös icke-romantiker ;)
 
Vem var den senaste du pussade? Hilma <3
 
Är du blyg? Tyvärr.
 
När brukar du oftast gå och lägga dig? Typ runt 23.30.
 
Favoritdryck på morgonen? Apelsinjuice.
 
Vanligaste färgen på dina kläder? Svart kanske, vet inte riktigt.
 
När mår du bra? När jag lyckas leva i nuet och har roligt med nära och kära, typ :)
 
Antal timmar sömn inatt? Typ 7.
 
Hur svarar du i mobilen? "Hallå" eller "Hej, det är Karolin".
 
Brukar du skratta för dig själv? Jämt ^^

Winter

Hej på er!
Gissa vad jag har för mig? Bra jobbat, rätt gissat på första försöket! Jag "pluggar". Idag innebär det att jag lyssnar på musik och typ läser töntiga artiklar på Aftonbladet.
   Igårkväll skrev en kille till mig på Tinder och sen pratade vi till typ halv 1. Det var trevligt. Så himla skönt att slippa all social awkwardness som uppstår i verkliga livet när en pratar med okänt folk. På Internet är det bara en bråkdel av det kvar. Nu är jag inte så naiv att jag tror att jag ska hitta mitt livs stora kärlek där eller något sådant, men det är ganska nice att prata helt kravlöst med randoms sådär ibland, I don't know. Nåväl. Nog om det!
   Vad händer i era liv då? Känner mig helt avskärmad från verkligheten på sistone. Har liksom två timmar varannan måndag schemalagt i skolan, annars är jag all on my own. Tror det är därför jag känner mig helt översocial just nu. Nog för att jag trivs bra i mitt eget sällskap, men även jag kan få för mycket av det goda så att säga ;)
   Just nu lyssnar jag massor på bond och jag känner i och med det ett väldigt starkt sug efter att spela fiol. Jag har ju en fiol hemma hos mamma och pappa, men skulle gissa att den är ostämd utav helvete efter att ha legat övergiven rätt länge och jag kan typ inte stämma själv, speciellt inte i det skick som jag gissar att den är i just nu. Och även om den skulle vara stämd så kan jag defintivt inte spela tillräckligt bra för att kunna spela det jag vill spela ^^ Problems, problems, they keep on coming in,hörrni ;)
   Ikväll blir det kör och nu har vi börjat med jullåtar. Finns nog inget bättre. Det bästa med att sjunga i kör är att Lucia blir kul igen. Det var nog det jag saknade allra mest när jag inte gick i musikklass längre, alla fabulösa och supermysiga Luciatåg en fick göra.
   Nej, nu blir det serieavsnitt och lite mat, sen ska jag skärpa till mig och göra det jag ska ;)

Torsdag

Nej, men hörrni, känner inte för att berätta om mitt liv just nu så vi kör en pest eller kolera istället! Pass på! ;)
 
Kjol eller klänning - Kjol, tror jag, men gilar båda.
 
Foundation eller puder - Inget av det för tillfället, men när jag använder foundation så använder jag puderfondation, så I guess en kombination? ;)
 
Uteväll eller hemmakväll - Hemmakväll. Är dock väldigt sugen på en utekväll för tillfället! ^^
 
Mascara eller läppglans - Mascara, läppglans är klibbigt, haha.
 
Laga mat eller bli serverad mat - Matlagning är bara det värsta jag vet, så det blir väl väldigt svårt att gissa svaret här!
 
Favoriträtt - Ugnspannkaka, säger vi nu bara för att jag blev sugen på det.
 
New York eller London - Har ju inte varit i något av dom, men tror London lockar lite mer faktiskt.
 
Drömresemål - Vill gärna åka till USA någon gång i mitt liv, annars Australien (alternativt Nya Zeeland så slipper man alla äckliga ormar ;) )
 
Mest minnesvärda resan - Det måste ju vara Österrikeresan! Den senaste alltså, men den första var ju pretty awesome den också förvisso! ;*
 
Plattat eller lockigt - Lockigt om jag måste välja, men annars helst bara helt naturligt :) 
 
Pizza eller hamburgare - Pizza
 
Mössa eller hatt - inte så förtjust i huvudbonader personligen, men det är ju skönt med mössa på vintern ibland ;)
 
Klackar eller sneakers - Sneakers, antar jag.
 
Favoritprogram på TV - BRON! <3 Alltså, söndagar är typ min favoritdag just nu, tack vare denna briljanta serie som livar upp tillvaron!
 
Midsommar eller julafton - Julafton.
 
Favoritsnacks - Ostbågar <3
 
Äta ute eller hemma - Ute, men hemmagjort är också gott såklart!
 
Film eller serie - Serie, no doubt.
 
Dansa till House eller RnB - House. 
 
Väska eller skor - Lol, konstig fråga? Skor..?
 
Smokey eye eller eyeliner - No idea ^^
 
Mest nöjd med på min kropp - Mitt hår *tihi*
 
Minst nöjd med på min kropp - Mn mage
 
Vänner eller familj - Båda!
 
Lugn familjesemester eller partysemester - Lugn familjesemester, tror jag
 
Godis eller bullar - GODIS!
 
Snapchat eller Instagram - Snapchat
 
Favoritpodcast - Lyssnar inte på nån
 
Vad jag vill ha just nu - Chokladbollar xD
 
Frukost eller middag - Middag
 
Vad spenderar jag mest på - Godis, snacks och mat av olika slag!
 
Favoritlåt just nu - Dear... Eh, Donaukinder - Rammstein, Señorita - Bond, Explosive - Bond, Highly Strung - Bond, Hollow Talk - Choir of Young Believers, In the End - Linkin Park, I'm in it with You - Loreen, and the list goes on and on, har en "musikig" period just nu.
 
Vad gör jag ikväll - Ska hämta Hilma på förskolan och va med henne ett tag, sen ska jag eventuellt på spelkväll igen.
 
Skidsemester eller tropisk semester - Vad innefattar tropisk semester? Om det betyder typ djungeln så väljer jag skidorna ^^
 
Något jag aldrig skulle göra - Tatuera mig, typ.
 
Kaffe eller Te - Te, men helst nåt annat ;)
 
Vad dricker jag helst utomlands - Cola
 
Vad är jag sämst på - Att sluta fucking skjuta upp allt - börjar bli patetiskt, på riktigt.
 
Högst upp på önskelistan - Att bli klar med skolan
 
Så! Nu ska jag äta, puss på er!
 

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0