17 oktober

Det händer ibland, kanske oftare än det borde, att jag kollar tillbaka i mitt bloggarkiv och jag blir alltid så himla imponerad över perioden 2012-2013 typ, där jag bloggade varje dag. Alltså, på riktigt varje dag, till och med två inlägg vissa dagar. Jag har verkligen inget minne av att det var så och jag fattar inte heller hur jag pallade. Impressive, indeed.
Den här dagen blev ju något misslyckad, om vi säger så. Jag hade en plan, jag skulle:
  • äta
  • diska
  • borsta ut kråkboet jag kallar hår
  • åka till stan
  • lösa in min lönecheck
  • gå och klippa mig. Finally, I'm dying to cut my hair!!
Anyhow, diverse omständigheter ledde till att jag kom till Swedbank prick klockan 15:00, vilket är deras stängningstid och dörren var förstås låst. Så nu kan jag inte klippa mig förrän på onsdag tidigast -.- Jobbar till 16.30 imorrn och sen börjar kören 17.30 så jag hinner helt enkelt inte då. Skit! Men, då hinner ju ni säga hur jag ska klippa mitt hår tills dess! ;) Eh, vem tror jag att jag är, Blondinbella?
Det är något som typ är löst och far omkring och skramlar inuti min dator ibland. That can't be good... Nähe, hade visst inget mer att säga. Puss hej!

12 oktober

Hallå!
Tänkte gnälla lite. Är det lugnt eller? Jag är så himla förkyld, så det är faktiskt jättesynd om mig och därför tänker jag ta mig rätten att klaga, som det vita kränkta förkylningsoffer jag är. Men det var faktiskt inte det jag tänkte dikutera just nu. Utan en serie bilder som jag tror jag såg på Tumblr första gången men nu senast var det på Facebook.
   Ok, såhär: på första bilden står det "That girl you called fat. She's starving herself." På nästa "That girl you called a slut in class today... She's a virgin" osv. Alltså, ok, förlåt mig om jag låter hela "Anti-bullying"-budskapet gå mig förbi här, men vad exakt betyder dessa texter? Så om den där tjejen inte hade svält sig själv så hade det varit ok att kalla henne tjock eller vadå? Och på vilket sätt är det relevant att tjejen som kallades slampa var oskuld? Om hon nu hade haft sex så var det inte mer än rätt att kalla henne för det, I suppose. Jag skulle vilja ändra bilderna till: "That girl you called fat, she may be fat, but that's not your problem, so shut the fuck up and mind your own business." samt "I'm sorry you're miserable about your life but calling someone else a slut isn't going to make it any better, so shut the fuck up and mind your own business." 
   Jag skojar såklart, men tyckte bara att det var så konstigt att det på nåt sätt behövde rättfärdigas varför det var extra synd om de här människorna för att folk ska bli "inspirerade" att sluta mobba. Bara gör det inte, regardless,liksom. VAR SNÄLLA! :D
   På tal om Facebook, alltså jag blir så trött på mig själv för att jag inte slutar gå in där nån gång. Jag vet ju att jag tycker det är pisstråkigt och att jag bara blir provocerad eller irriterad på typ allt, så varför inte bara sluta gå in där? Jag menar inte heller att jag vill ta bort Facebook helt och hållet eftersom Grupper och Messenger är nödvändiga för min överlevnad i "Dagens Samhälle", men det där förbannade flödet, det kunde man ju sannerligen klara sig utan.
   Eh ja. Gnäll, gnäll, gnäll. Det är allt jag har att komma med, minsann. Ska tänka ut nåt kul att säga... Var barnvakt åt Hilma i måndags. Det var mysigt <3 Och för en gångs skull behövde jag knappt bråka nånting med henne om att det var dags att sova. Det uppskattas! Nu ska jag äta och se RuPaul's Drag Race. Pussen!

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0