Dagens

Jag har en finne på överarmen, det tycker jag är kul. Igår backade jag in i en bil på maxiparkeringen, det tyckte jag inte var kul. Peace out!

Arg!

Jag var nyss på asbra humör för nu har jag lov! :D 
   Men nu är jag skitsur för att lilla fröken Camilla inte kan göra mig en tjänst som tar max 10 mintuer för henne att utföra men som skulle ta en timme för mig att fixa. Jag fattar inte grejen, det är inte ens jobbigt? Och ja, jag skulle göra det åt henne, jag har gjort det flera gånger till och med. Blir så arg!!
   Saken är att precis när jag kom hem kom jag på att vi har teckenspråksprov efter lovet, alltså måste jag träna en hel del under veckan, men jag hade inte tagit med mig min bok eftersom jag inte tänkte på det. Då ber jag Camilla att hämta den åt mig. Allt hon behöver göra är att be vaktmästaren öppna mitt skåp, hämta boken och sen är allt frid och fröjd. Nej, istället tycker hon att jag ska åka spårvagn i en halvtimme, hämta boken och sen åka spårvagn i en halvtimme till. En enkel liten tjänst istället för att jag ska slösa bort en timme av mitt liv, är dt så svårt?!

Repris

Japp, vi gör som rubriken säger och kör en repris på inlägget för två veckor sedan:
   "Nej, nej, nej, nej, nej, nej, NEJ! Jag tänker inte bli sjuk, kan min kropp fatta det?!", någonting sådan skrev jag och konstigt nog så funkade det faktiskt. Den kvällen kände jag mig febrig, snorig, hostig osv. Jag skrev blogginlägget och dagen efter, outs väck, jag mådde jättebra och allt var frid och fröjd. I dag har jag asont i halsen, så jag tänkte försöka lite bloggmagi den här gången också så jag inte blir sjuk lagom till 5 timmars nationella i Svenska B imorgon. Vi håller tummarna för en favorit i repris, helt enkelt. Det var väl egentligen allt ajg hade att säga idag.

10 april

Igår var jag på jubileumskonserten för musikklasserna. Det var ganska awesome, faktiskt. Ljudet kunde ha varit bättre och sopranerna i framförallt nian kunde ha vågat sjunga ut lite mer, de hördes knappt. Sista låten var "Vi är blommor" och då höll jag på och börja storböla, haha. Den låten har väldigt många minnen för mig. Saknar fortfarande att gå i musikklass sjukt mycket. But I'll live, I guess.
   Idag ringde min moster och berättade att morfar hade dött. Eftersom jag inte kände honom kan jag väl inte direkt säga att jag är så jätteledsen för det, men jag tycker synd om mamma. Hon säger i och för sig också att det inte är så farligt eftersom mormor och morfar skilde sig när mamma var 2 och de inte har haft så särskilt mycket kontakt. Han brukade väl ringa kanske en gång i halvåret för att berätta om alla sina krämpor och sjukdomar, typ. Sist jag träffade honom var på Johannas konfirmation för typ 10-11 år sedan, och jag tror inte att jag pratade med honom då heller. Det är alltid tråkigt när folk dör, men för mig är det ingen stor förlust.
   Usch, jag har så tråkigt just nu. Har verkligen inget att göra. Kommer inte ens på någon serie man kan kolla på på internet. Några förslag?
   Btw, jag kan inte kommentera på Sofias nya blogg heller. Fattar inte varför?

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0