Testing

Testing, testing :P

Elysium

För några dagar sen var det nån random dude som började skriva till mig på bilddagboken. Han skrev typ "vad gör du?" eller nåt liknande och jag svarade. Sen kom förstås frågan "msn?". Jag aktar mig för att ge ut min msn till folk jag inte känner, vilket jag sa till honom och naturligtvis slutar han skriva till mig då. Inte för att jag saknar det, det var definitivt inget givande samtal x) Men i vilket fall, stör mig så sjukt mycket på att det enda folk är ute efter är ens mailadress hela tiden. Varför inte lära känna varandra först? Eller, har jag fel?
   Annars rullar livet på som vanligt. Ny kundtjänst-jobbintervju i måndags. Räknar inte med något, men känns alltid kul att få komma till intervju. Har evetuellt också chans att få praktikplats på coop forum, vilket kan leda till anställning om man är "duktig", så det är jag väldigt glad över.
   Avslutar med ett gott skratt åt en sak som ingen här bryr sig om och som jag inte orkar förklara xD Här kommer skrattet: hahahahahahahahahahhahhahahahahahaah :'D

Första inlägget 2012

Igår fick jag äntligen min efterlängtade bondskiva, 9 dagar efter jul, snacka om att jag hade längtat ihjäl mig de dagarna, haha.
   I natt drömde jag en sjuk dröm. Jag drömde att jag var ute och gick och så hittade jag hon som spelar Saga i Bron typ nedfrusen på marken och så skulle jag ringa efter ambulans och killen som svarade var typ helt sjuk i huvudet, han ringde upp mig efter samtalet för att säga att jag borde lära mig att prata tydligare, eller vad det var, jag kommer inte riktigt ihåg, ja, och i vilket fall ringde han mig flera gånger och sen hände det massa andra saker, helt sjukt, helt enkelt. Jag fattar inte var hjärnan får alla konstiga drömmar ifrån, haha.

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0