Pompeii

Hallå där!
Orkar inte köra nån slags "life update" or whatever, så jag hoppar rakt på ämnena jag tänkte ta upp idag. Först och främst: Tinder. Vad var det för idiotisk tanke som fick mig att tro att det skulle vara "kul" att ha det? Allt den appen gör är att ge mig ångest samt befinna mig i ett konstant tillstånd av nojighet (fint nytt ord jag hittade på där va? *tihi*).
   Jag slänger väl helt enkelt bara ut frågan som är roten till dagens nojande: Hur ska jag tolka att killen jag "dejtar" samt har relativt kontinuerlig SMS-kontakt med har tagit bort mig från sina matchningar på Tinder? Och det är ju så sjukt också eftersom det hände precis när jag började prata med en annan kille där. Slutade i alla fall prata med den "nya" killen för jag pallar inte detta mer, haha. Alltså, sociala relationer, jag orkar inteeeee. Jag ska gå och bo under en sten istället, lol.
   Det var Ämne Nummer 1. Jag hoppar raskt vidare till Ämne Nummer 2. Jag är numera utan glasögon eftersom de försvann någon gång under min vistelse på landet i söndags. Vi har letat och letat och de finns ingenstans. Jag ser ju utan dom, så det är inget större problem rent så, men det är ansträngande för mina ögon och typ mitt huvud, att vara utan. Men är man klantig så får man stå sitt kast. Det Stora Skämtet som är år 2016 fortsätter på sitt valda spår helt enkelt. Lovely.
   Att tvingas vara utan glasögon har fått mig att inse några saker: 1. Jag tycker verkligen att jag passar bättre med glasögon än utan. Faktiskt, det hade jag nog inte kunna tro för några år sedan. 2. Mina konstant förekommande mörka ringar runt ögonen syntes inte lika mycket när jag hade glasögon. Nu är det allt jag ser när jag tittar i spegeln, haha. Nåväl, vi får se hur det där löser sig, helt enkelt. Jag får väl försöka skratta åt det, som vanligt. Vad fan annars ska man göra? xD
   Jag förstår att ni säkert tyckte det var jättekul att det enda jag har att komma med efter så lång tid är en massa bitterhet, men jag lovar att återkomma framöver och skriva om roligare saker, typ Bråvalla kanske? ;) Ha det så bra nu, så hörs vi!

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0