16:56

Ännu en julimånad då jag helt ignorerat min blogg. Men den är gången kom jag i alla fall på det innan månaden tog slut, haha.
   Igår såg jag på HP och HBP med Olle och Sofie. Den var bra, om än lite utav en besvikelse. Varför de alltid tycker att det är nödvändigt att ändra på saker i filmerna kommer jag nog aldrig förstå. Men självklart kommer jag köpa den på DVD när den kommer ut och säkerligen se den 1000 gånger om, som alla andra filmer i serien. Förut kunde jag hela dialoger ur tredje filmen utantill. Nu ser jag den inte lika ofta längre, eftersom jag just nu är lite trött på den, men jag tror att jag snart får lust att se den igen.
   Jag har skavsår, blåsor och eksem överallt just nu, känns det som. Lite överdrivet förstås, men det har sällan varit så plågsamt att gå som igår, haha.
   Idag är jag trött. Inte trött för att jag har sovit för lite, även om det inte skulle vara så konstigt, men seg-trött. Jag har lust att lägga mig i sängen och glo upp i taket. Men vi får gäster och ska ha "grillfest" snart så jag struntar nog i det.
   Nej, för ovanlighetens skull får jag inte ur mig något vettigt alls här så nu får det vara för ett tag till.

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0