Att vara barn.

Nu har jag fyllt 16! wihi! Men idag ville jag vara barn igen. Eller jag vill inte direkt vara barn igen men jag saknar att var ute och leka på en lekplats. Det gjorde vi idag på juniorerna. Gud, vad roligt det var! Ok, gud var fel uttryck i det sammanhanget :P i vilket fall så var det jätteroligt. Jag tror jag ska gå ner till de där multiarenan nån mer gång och "leka av mig" lite. Förhoppningsvis kan man kanke tvinga med sig typ Camilla eller nån.
Ja, men nu ska jag inte fylla ett helt inlägg med hur roligt det är att leka, så nu pratar jag om någonting annat istället... Ehm.. Jag kommer inte på nåt så jag slänger in en bild på min statistik på bloggen som jag tyckte såg lite rolig ut :)
(tyvärr så ville ej bilden ej funka :()

Hehe..

Ok. Sorry about that... Var lite sur haha xD Glöm allt jag sa. Alla hjärtans dag är väl som vilken annan dag som helst, whatevs. Sorry.

Haha...

Asså seriöst... Alla hjärtans dag liksom? Visst det är väl gulligt och typ skicka ett litet sms till folk man bryr sig om och sånt men hålla på och köpa värsta chokladasken eler ett dussin rosor eller nåt känns så himla onödigt bara. Jaja, folk får väl tycka vad dom vill. Jag antar att jag skulle tycka detta var den mest underbara dagen i hela universum om jag hade pojkvän, men nu har jag inte det så nu tycker jag bara att det är en larvig dag :P
I vilket fall så var det ändå skönt med en slappis dag i skolan... eller a Friskis då :P
Naej, nu räcker det väl mitt klagande för ett tag haha. Syns imorrn hörrni!

Städat! :D

Idag har jag firat lillsyrran som fyller fjortis idag. Grattis till henne haha. Sen har jag (Ok då, mamma, men jag hjälpte till) tvättat mitt fönster och satt upp mina nya gardiner. Hur fint som helst blev det :) Sen så har jag städat mitt rum. Det är fortfarande lite kvar. Inte mycket, men lite grann. Men det tar jag någon anna dag tror jag :P Olle har skrivt blogg! Jippie! Det tog sin lilla tid :P Nej hörni. Nu ska jag iväg och käka. Todelo!

Torsdagen den 7 Februari 2008

Dagen började med rusning till BK's typ 80 % av alla nior var där för att köpa någonting att äta till de nationella proven. Idag var det uppsatsskrivning i svenskan. Ämnena var bra och jag hade inte svårt att välja vilket jag skulle ta. Jag hoppas och tror att uppsatsen blev bra. Jag kan ha kommit lite off-topic här och var, men det är nog inga större missar. På det hela taget var det bra.

Sen bar det iväg till stan med Hanna och Olle. Efter mycket om och men blev det där stället mitt i alltihop vid body shop som jag inte minns namnet på. Alla bekanta som gick förbi hade samma kommentar: Här är det ju jättedyrt!
Jaha? Än sen då? Bara för att ni har dåligt med pengar behöver inte alla andra ha det :P
Jag åt pannkakor med sylt och grädde och så drack jag varm choklad med grädde till. Inte alls onyttigt, haha.

Efter det skulle vi titta på musikgymnasiets konsert. Jag hade höga förväntningar, som blev ännu större när jag såg att Kammarorkestern skulle vara med. Mina förväntningar blev dock körda i botten. Faktiskt gick det inte ens att se botten där mina förväntningar hamnade. De åkte så långt ner. Konserten var inte alls bra, tråkigt nog. Publiken var lika dålig den. Ingen respekt alls och folk satt och lyssnade på sina mp3 och annat skit.

När jag kom hem nördade jag spela.se, nåt jag tänkt fortsätta med när jag är klar här.

Efter ett tag insåg jag att klockan var nästan 4 och det var dags att ge sig av till juniorerna. Idag spelade vi pingis i princip hela tiden. Jag insåg att jag nog inte var så värdelös på pingis som jag först trodde. En efter en försvann iväg för att göra nåt annat. Till slut var det bara jag, David, Linus, Gustav och Victor kvar. Jag mot 4 kilar med andra ord. Men det var himla roligt  ändå. Sen att jag alltid åkte ut först har mindre betydelse :P

Nej, som sagt, nu ska jag iväg till spela.se. 

Glädje igen.

Ja, jag vet att jag har lovat att inte skriva nåt mer om bond i bloggen, men eftersom denna nyhet gör mig överlycklig mitt i all stressen som kom idag så måste jag bara posta detta:

Hello All,
 
Bond's new album has been pushed back and is now scheduled for sometime between September and November, 2008 and not for Spring 2008. Bond's new record company MAY be EMI, but NOTHING IS DEFINITE YET!!!
 
Hopefully we will receive some more info about it soon, but for now that's all I have for the bond community.
 
Thanks!

Plus lite bloggstatistik:
Jag harigenomsnitt 2 besökare per dag.
Toppnotering 18 besökare den 6 Januari

Tid på denna blogg: ca 6 månader
Totalt antal inlägg: 68

Jahopp.

Nu har jag precis varit på åhléns och handlat grejer till mitt rum (vi handlade mest till camillas rum, men några grejer fick jag med mig iaf :P) Himmelen, vad kallt det var ute. Brr. Känns inte som att det är särskilt stor chans att man blir av med förkylningen inom en snar framtid. Usch och fy. 
Ok, det var typ allt jag orkade skriva.

Nytt inlägg

Ja, jag kände att det kanska var dags att skriva lite nu. Vet inte vad jag ska skriva om dock. Har ju varit sjuk typ hela veckan så det har ju inte direkt hänt nåt intressant om man säger så.
Hmm... Känner mig lite vemodig idag. Vet inte riktigt varför. Kan vara för att jag känner på min att en massa saker som jag inte vill ska hända kommer hända.
Naej, men iallafall. Nu har ju Gunnar slutat då. Kanske var på tiden. Han verkade ju vara trött på ungar redan när han fortfarande hade oss, och den klassen han lämnade nu är typ 1000 gånger värre än vad vi var. I vilket fall som helst, man får hoppas att han får ett trevligt liv som pensionär iaf.

Usch, jag känner mig så himla ofräsch, har inte duschat på jättelänge, hostar och snorar hela tiden, nej fy! Nu vill jag bli frisk!

Jaja, I vilket fall, jag tackar den som läser för att ni tar er tid att göra det. Lämna gärna en kommentar på vägen ut (:

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0