Här var det tyst...

... Men det är ju inte direkt så ovanligt ;) Tystnaden beror helt enkelt på att det inte finns så mycket värt att rapportera för tillfället. Jag chillar och spelar massor med olika datorspel från min barndom och dör nostalgidöden ^^ På måndag blir det troligtvis en sväng till Liseberg med Camilla och eventuellt också mamma, Johanna och Hilma. Men vi får se hur det blir. Eller a, Camilla och jag åker oavsett vad, men vi får se om vi får sällskap eller ej. Nu ska jag börja packa ner mitt rum lite smått. Spännande... Vi får tillgång till lägenheten på tisdag, sen får vi se när vi flyttar in på riktigt. Blev mycket "vi får se" nu, haha. Aja, ni får ha det fint, så återkommer jag när jag har mer att berätta.

24 juni

Insåg just att vår flytt innebär att vi måste lämna alla säsonger av Vänner här, eftersom de är mammas. Det gör ont, kan jag säga. Finns inget bättre en tråkig dag än att poppa in nån av dem i DVD:n och bara njuta av 4 avsnitt ren glädje. Buhu. Självklart finns det att få tag på på Internet och så vidare, men det är inte samma sak. Japp, det är vad jag funderar på idag. Nu börjar det väl bli dags att gaska upp sig och göra något av den här dagen. Puss på er ;)

Hej

Här kommer 5 anledningar till att fredag den 13 juni inte var en otursdag för mig:
* Jag plankade hela vägen till och från praktiken utan att bli ertappad (Jag lämnade kvar mitt spårvagnskort när jag gick av spårvagnen för några dagar sen och har inte lust att köpa ett nytt just nu :P)
* Jag fick paket och ett fint kort på praktiken som tack för den här tiden
* Samtliga praktikperioder för både år 1 och 2 är nu godkända
* Vi hade hoppning på ridlektionen och det gick jättebra
* Jag fick sommarlov (förutsatt att uppsatsen och opponeringen blir godkända, men det tar vi på måndag...)
 
Idag är det lördag och jag har det bra. Beställde just 3 st "Playsuits" på Nelly. Tänker att jag säkert ändå kommer vilja skicka tillbaka minst 1 av dem, så lika bra att beställa flera på en gång ;) Jaha, man kanske skulle ta och ge sig ut i det fina vädret? Kanske var dumt av mig att inte följa med till landet egentligen. Aja, gjort är gjort. Ha det bra hörrni! 

7 juni

Så himla skönt att för en gång skull vara ledig med gott samvete! Just nu finns det inget jag behöver göra med skolan eller nåt sånt, jag är fri! Ett tag i alla fall ;)
   Igår var jag och Camilla barnvakter till Hilma medan Johanna sjöng med sin kör på nationaldagsfirande i parken utanför St Olai. Mucho mysigt! När hon hade sjungit klart gick vi och åt Burger & Co, efter ett tag kom Gerry och hans kompis Danne och åt. Efter det gick vi alla hem till Johanna och Gerry. Camilla la sig i soffan och somnade, Johanna gick och la sig i sin säng och somnade, Danne satte sig i fåtöljen och "skulle bara sitta ett tag" men somnade han också, Hilma sov i bärsele på Gerry som liksom jag var vaken. Slagna hjältar, eller vad är det man säger?
   Någon timme senare vaknade alla igen och det blev svullkväll för att fira nationaldagen (exempelvis med blågula dammsugare! Såg mycket suspekt ut, men de smakade som vanligt). Plus två avsnitt av nya säsongen Orange is the New Black som äntligen kommit ut! Fin dag, måste jag säga :)

Yaow

Hade en helt galen dag igår, den bara gick i ett och jag är fortfarande jättetrött. Men en hel del av tyngden på mina axlar släppte efter denna dag. Skönt!
   Dagen började på praktiken. Det var få barn där, bland annat eftersom 5-åringarna åkte till Kolmårdens djurpark. Men det var livat som bara den i alla fall. Ett barn slog ett annat barn på kinden och lyckades riva till med naglarna så att det blev rivsår som blödde, exempelvis. Sen fick vi tacos till lunch. Mumma. 
   Efter lunchen blev det dags för mig att ta mig till skolan för att ha opponering. Jag var så äckligt nervös och jag har nog aldrig varit så lättad över att något tagit slut som då. Opponering innebar att vi var 5 st i en grupp som alla läste varandras uppsatser och så hade var och en i uppgift att ställa 1-2 frågor på alla uppsatser samt kolla lite extra på en av dem och gå igenom vad man tyckte om den och diskutera med författaren ("hur tänkte du här?" "varför gjorde du så?" osv.). Eftersom jag inte är särskilt nöjd med min uppsats så kändes det sjukt jobbigt eftersom de andras var superbra. Jag har ju som sagt redan tagit ut mitt U i förskott. Det är verkligen helt omöjligt att det blir på något annat sätt. Tyvärr. Orkar inte göra om.. Men i vilket fall så var det otroligt skönt när opponeringen var över. Förhoppningsvis blir jag godkänd på den hur det än går med uppsatsen.
   För övrigt gjorde jag också en redovisning i tisdags som jag missade när vi var i Danmark och den blev godkänd, så det var också extemt skönt!
   När opponeringen äntligen var slut drog jag till ica och köpte "fira-att-mardrömmen-är-över"-godis och åkte hem och satt en stund vid datorn och pustade ut innan det var dags att ge sig iväg till dagens nästa programpunkt. Ett möte inför Flimmer filmfestival då jag i år anmält intresse för att gå med i personalgruppen. Detta var ett informationsmöte om vad det innebär att vara med i personalgruppen och jag bestämde mig ganska snabbt för att vara med. Det blir nog kul, tror jag. Sedan fick det bli språngmarsch därifrån till St Olai för att försenad storma in på körövning inför konsert på söndag. Kom till slt hem igen vid 21.30 men kom i säng vid 12, fråga mig inte varför, sjukt onödigt eftersom jag skulle upp tidigt idag igen och nu är jättetrött. Bra jobb! Ah well, nu ska jag ge mig av till spårvagnen för sista praktikdagen för den här veckan. Blir skönt med helg efter den intensiva vecka som jag har haft.
 

Noooooooooooooo.....

...Inte måndag igen, please? Jag vill inteeeee!! Tycker det har varit lite för många veckor i rad då jag har känt att det är alldeles för många saker jag verkligen skulle vilja slippa. Men har ju en rätt så fabulös vecka i Köpenhamn att jämföra med, vilket förstås gör att allt annat bleknar i jämförelse. (Nej, jag har inte släppt resan än och vardagen känns fortfarande grå, but can you blame me? Seriously?).
   Haft en mysig ledighet dock, så ska väl inte klaga egentligen, men när jag tänker på att det är praktik och diverse examinationer och så vidare som gäller under veckan som kommer så känner jag bara hur den panikartade skoltröttheten växer. Jag behöver sommarlov! NU. Det värsta av allt är ju att jag som sagt är 100% säker på att min uppsats inte blir godkänd vilket innebär ännu mera plugg och ännu mindre sommarlov. Skjut mig...
   Nej, men på riktigt så kan jag väl säga som så att jag tror att jag kommer kunna slappna av lite efter onsdag då en del av de värsta jobbigheterna är överstökade. Efter det tror jag allt kommer att kännas bättre. Så tummen upp för det! Nu måste jag äta, puss på er, hoppas ni är mindre negativa än jag! <3

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0