22 Oktober

Sitter i datasalen och har tråkigt. Vi har demokratitid vilket i princip innebär en timme och tio minuter av segande. Jag har insett att jag kommer få musarm snart med tanke på hur mycket jag har hållt på med datorer på sistone. Får skärpa mig nu :P
Jag ahr utvecklignssamtal i eftermiddag, vet inte riktigt hur det kommer fungera. Får se vad hon har att säga om mig :P
Fortfarande asförkyld, skulle gärna stanna hemma från skolan men har inte tid med det just u så det är bara att härda ut antar jag.
Aja, snart höstlov ju, så jag överlever kanske. Hoppas vi ses snart. Kramar <3

1 Oktober

Hej! Ville nog mest bara skriva av mig lite... Fick igår veta att farmor har brutit sig igen och ska opereras idag tror jag. Känns inte alls bra, med tanke på hur dålig hon var efter förra operationen. Känner mig ganska orolig faktiskt... Men jag försöker att inte ta ut oron i förskott. Vem vet? Kanske händer ingenting alls.
I övrigt ska jag och familjen på teater i kväll. "Arsenik och gamla spetsar" blir det. Ska bli trevligt att få något annat att tänka på en stund.
Hade också en jättehärlig helg med Olle och Sofia. Önskar bara att jag kunde fortsätta spela wow hemma. Tänkte fråga pappa ett tag om vi kunde ladda ner det så att jag kan spela min 10-dagarsperiod men han var inte så imponerad när jag berättade vad jag hade spelat så det blir nog inget med det, tyvärr.
Jaa.. Vad mer ska man säga? SKa vara i skolan till 4 imorrn för o planera nåt himla hälsokafé :S Vårt nya tema är hälsa. Anyway, saknar systerskapet masor, hoppas att vi ses snart igen!

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0