Måndag

Yo! Vi kör en sån här igen...
 
När vaknade du imorse? Jag vaknade 5 i 6, när Camilla gick på toa eller nåt, efter att hon hade sett klart Oscarsgalan. Gick dock inte upp förrän vid 9, så somnade väl om däremellan.
 
Vad var det första du tänkte när du vaknade? Varför är jag vaken??
 
Har du ringt någon idag? Vem? Olle och Sofia. Ingen av dem svarade dock. Olle ringde dock upp senare, så har bluddrat med honom en stund nu på eftermiddagen.
 
Vad köpte du när du drog ditt kort senast? Glass med chokladsås på McDonald's.
 
Vad ska du göra ikväll? Inga planer än så länge.
 
När fotade du något senast, och vad? Hilma och Camilla som låg och myste inne i det lilla tältet Hilma fick i födelsedagspresent.
 
Vad ser du mest fram emot den här veckan? Förhoppningsvis lite besök av fiskvän, annars är väl typ Melodifestivalen det jag ser mest fram emot, lol.
 
Var på "dejt" med Tinderkillen idag, det sög ^^ Menmen, har redan kommit över besvikelsen tror jag ;)

Onsdag

Så kreativa titlar på mina inlägg nuförtiden ;) Den här veckan har verkligen gått fort, och på lördag bär det av till fjällen, ett faktum som verkligen helt fallit ur min hjärna typ. Blev helt chockad i måndags när jag ba "men vänta nu, vi åker på lördag? Vart tog veckorna vägen?". 
   Måndagen blev lugn och skön, åt upp min godispåse, slöade och avslutade kvällen med en (jävligt kall) turfrunda och slutligen 30 grader i februari på TV:n. Mysigt.
   Igår var jag iväg och jobbade, sen åkte jag hem, åt macka, bytte om och åkte iväg till kvällens körövning. Efter att den ordinarie övningen var slut stannade några av oss kvar eftersom jag skulle göra en liten sjungning på Odd Fellows. Det var väldigt kul. Vi fick mackor och te/kaffe samt betalningen innan vi ens hade sjungit så vi funderade på att bara smita med pengarna ;) Sjungningen gick i alla fall jättebra, dock fick jag typ "nervösdarr" på rösten vid ett tillfälle, ni vet sådär som ibland när någon sjunger solo och en hör att människan är nervös? Brukar aldrig få det i körsammanhang, brukar inte ens bli nervös innan längre. Och det var inte ens i första låten, vilket hade varit mer vettigt. Var väl kanske för att vi var en relativt liten grupp som sjöng och tanterna som kollade satt så pass nära så man liksom inte kunde tänka bort dom, om ni fattar hur jag menar. Eller så blev jag övertaggad. Känns som den rimligaste förklaringen ;) Det var nämligen när vi sjöng Esmeraldas bön som det hände, och som nämnt i tidigare inlägg så blev den så jävla snygg i söndags på konserten. Jaja, intresseklubben antecknar frenetiskt och så vidare... Kom hem strax innan 22 och sen var den dagen över. 
   Imorse vaknade jag av att min telefon ringde strax innan 8, vilket i sig var väldigt underligt med tanke på att jag alltid har ljudet av på nätterna, men det var i alla fall min körkompis som frågade om jag kunde jobba idag också, så det gjorde jag. Och passade även på att bryta mitt löfte till Olledolle att jag skulle läsa hans nya asylum-inlägg det första jag gjorde idag *tihi*. Men tänker att han borde ha lärt sig att inte lita på mina löften vid det här laget ;)
   Nu har jag babblat färdigt. See ya! ;*

Måndag

Nämen tjenare! Jag tänkte att vi skulle snacka lite Melodifestival. Nothing like a little Mello to get me back to blogging ;)
   Måste säga att jag tycker att kvalitén på programmen är riktigt bra i år. Gillar alla mellanakter och nummer och så vidare. Låtarna har för all del varit helt ok de också, överlag. Jag blev dock riktigt besviken över att Isaksson och co. ("gubbarna") kom sist. De var ju awesome! Och tråkigt att inte Krista Siegfrieds fick åtminstone komma till Andra Chansen. hade vart kul, tycker jag. Speciellt eftersom jag fortfarande verkligen inte tycker att Molly PH sjunger bra. Speciellt inte på denna låten. Ni kan gå tillbaka i mitt bloggarkiv och se att jag skrev samma sak om henne förra året ;) Isa är fruktansvärt irriterande fortfarande, men låten var bra, så det var väl ok. Wiktoria var bra, hon förtjänade sin finalplats. Undrar om hon inte rent av tar hem hela skiten. Säger jag efter att bara ha hört halva startfältet, lol. Nåja, jag brukar ju ändå ha fel för det mesta. Svenska folket har sjukt dålig smak *tihi*.
   Igår hade vi konsert med kören. Eller rent tekniskt var vi bakgrundskör till Lotta och Linnéa Källström på deras konsert, men vi hade några egna låtar också så atteee ;) Vi var sjukt awesome, som vanligt. När vi sjöng "Esmeraldas bön" (från Ringaren i Notre Dame) höll jag seriöst på att börja böla, det var så jävla snyggt. Till saken hör ju också att jag har väldigt starka nostalgiska/sentimentala band till den låten och Ringaren i Notre Dame i allmänhet, så det var ju en bidragande faktor naturligtvis. Men helt klart är att vi aldrig har gjort den så bra som igår. Det är så kul att vi äntligen har ett gäng stadiga killar också, det gör så mycket. Ann var och kollade, så det var lite kul. Har dock ingen aning om ifall hon såg mig/kände igen mig. Såg henne inte när jag gick hem heller, så kunde inte hälsa.
   Det var allt jag hade att säga för denna gången. Vad tyckte ni om Melodifestivalen? Leave a comment down below!!!!! <3 (Karro leker YouTuber)

10 februari

Hello again, did you miss me? 
Idag började jag min morgon med att efter frukost och så vidare sätta mig vid datorn och kolla på ett avsnitt Star Trek medan jag målade naglarna, lugnt och skönt. Det var också min plan för dagen, 'cause we like escaping our responsibilities osv. Anyhow, medan jag satt där i godan ro lyste plötsligt skärmen på mobilen upp och det stod att en i kören hade gjort ett inlägg i vår facebookgrupp. Long story short så ledde detta inlägg till att jag idag jobbade som vikarie. That was pretty awesome, måste jag säga. Första gången i mitt liv som jag gör avlönat arbete på en förskola ;) Om nu någon hade missat det så lever jag i lite utav en ekonomisk kris för tillfället, så alla möjligheter till inkomst uppskattas, och jobberfarenhet är ju också alltid bra att ha.
   En deltävling i Melodifestivalen har ju hunnit avverkas sedan jag skrev här sist. Jag såg den hemma hos Johanna och Gerry, som väl är så nära Mello-hatare som man kan komma utan att faktiskt vara det. Om nu det make:ade nån sense ;) Det var i alla fall underhållande. Jag och Hilma hade bakat cookies och så poppade vi popcorn och myste i deras nyligen färdiggjorda "TV-rum". Jag tycker att Melodifestivalen startade bra, ingen direkt apdålig låt och helt ok programpunkter i övrigt. Synd att klaga!
   I Måndags var jag och jympade på Friskis för första gången på 500 år. Det var faktiskt riktigt nice. Flera Mello- och Eurovisionlåtar, vilket var en trevlig överraskning. Nu har jag dock haft så djävulskt ont i vaderna ända sedan dess. Det är seriöst något fel på mina vader, det går inte att stretcha dom, spelar ingen roll hur mycket jag pressar, jag känner inte ett skit. Detta leder till träningsvärken från helvetet. Speciellt eftersom jag kanske eventuellt blev lite överentusiastisk av den bra musiken och hoppade omkring som en dåre ;) Har också träningsvärk på mer normal nivå på flera andra ställen, exempelvis de övre magmusklerna. Aldrig haft träningsvärk där innan vad jag vet, så det är ju lite udda, eller vad man ska säga.
   Det var nog allt jag hade att säga för denna gången, batteriet på min dator dör snart, så vi hörs vid något senare tillfälle! Kan inte lova att uppdateringen här kommer att bli bättre, men kan i alla fall göra ett försök ;P PÖSS!
 

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0