Tjoo..

Fullt upp, dagarna rullar förbi i rasande fart, but I like it! ;) Köpt biljetter till två skojiga event denna veckan, nämligen Lucia Movie Night och Eurovision Song Contest. Yes, man.
   Lucia Movie Night var stört roligt förra året och nu blir det alltså ännu en sömnlös natt före lucia. Men i år har jag i alla fall inget i skolan dagen efter så hinner få lite sömn innan det blir luciatåg med kören på lunchen. Jag, Johanna och Camilla var de första som köpte biljetter så vi kunde haffa våra platser i mitten högst upp precis som förra året, hihi.
   Och så Eurovision då. Jag vet inte riktigt vad som hände, men efter en intensiv övertalningskampanj fick jag med mig mina tre finaste på denna galna idé att bege oss till Danmark och se Sveriges semifinal live. Inget genrep denna gång alltså ;) Köade två timmar på biljettsidan innan det äntligen blev min tur. Samtidigt sprang jag omkring och julpyntade med barnen och personalen på praktiken, haha! 10.000 personer köade samtidigt och biljetterna till finalen tog väl slut på mindre än en halvtimme tror jag xD Eurovisionfans är sannerligen inte att leka med!
   Ska vi orka prata om praktiken också eller? Jo, vi tar det med. Alltså, första veckan har varit både bra och dålig om man ser till mina insatser. Eftersom jag har haft så mycket annat för mig den här veckan så har jag inte hunnit lanera så mycket som jag borde, och det är ju självklart inte bra, men jag vet inte, jag tror att jag kommer kunna fixa det till nästa vecka. Skulle inte förvåna mig om jag inte blir godänd, det är jag ju liksom van vid, men jag har inte förlorat hoppet ännu i alla fall, så vi kör på helt enkelt! Allt löser sig. På ett eller annat sätt. Det känns faktiskt så just nu, så jag oroar mig inte så mycket för någonting alls just nu, haha. Vadan denna positiva attityd, kanske ni undrar? Det kan jag faktiskt inte riktigt svara på, tröttnade väl på att vara bitter eller nåt, vad vet jag? :P

Nu...

Nu, mina vänner har jag gett efter. Jag har satt på mig vinterjackan och jag välkomnar julen. Det är totalt emot mina principer att välkomna julen innan december/första advent. Men. Jag viker mig. Julen VÄLKOMMEN! :D Jag behöver fan lite mysig jul nu. Framförallt behöver jag JULLOV. Det dröjer ju dock ett tag till, men vad sjutton, har ju precis bestämt mig för att tillåta julen att ta över, så jag kommer ju behöva lite tid på mig att vänja in mig, kan jag känna.
   Just nu är jag i full gång med min (Webb)TV-måndag och nu är reklamen slut, så see you! ;)

Söndag

Den här helgen har jag vid två olika tillfällen yttrat orden "Jag hatar att ha ytterkläder på mig" och fått till svar "Jag hatar att ha kläder på mig. Helst skulle jag gå naken jämt.". Från två olika personer alltså. Så var det inte alls jag menade, jag har inga problem att ha kläder på mig, jag tycker bara inte om att ha tunga, tjocka, varma, obekväma jackor och annan skit. Det är därför jag fortfarande går omkring i jeansjacka så här en vecka innan december. Också för att jag inte har någon bra höstjacka och tycker att det är alldeles för tidigt att börja med vinterjackan nu. Då kommer man ju frysa igen sen när det blir minusgrader på riktigt, liksom. Men tyvärr så har jag ju praktik igen från och med imorrn, så då känns det som att det bara är att bita i det sura äpplet och ta på sig den där dumma vinterjackan.
   Just nu sitter jag och lyssnar på Beethovens Symfoni nr 5 och bara känner hur sjukt kulturell jag är! ;) Nej, men jag gillar klassisk musik, men det visste ni väl redan? Har tagit det stora steget från min varma sköna säng ända ner till datorn (i stort sett endast för att mobilen höll på att ladda ur och laddaren låg här nere) så vi får väl se vad som händer härnäst...

Bambam, bambambam, bambam, bam

Hello m'dears! Missed me? ;)
Nej, men i vilket fall som helst så är jag här för att berätta att jag överlevde fredagens strapatser! Helvete vad skoj vi hade :D Dagen bestod av förberedelser; pysslande, sminkande, omklädning, osv, på skolan för att sedan dra vidare till Trappan för kvällens Harry Potter-sittning. Kvällen var fenomenalt bra, orkar väl inte riktigt gå in på detaljer, men det var skratt, tjo och tjim, lite skrikande, shots, dans, dialektdiskussioner och spex.
   Sen när folk drog hem och det började dö ut lite drog vi vidare mot en pizzeria som jag faktiskt aldrig ätit på innan (det gjorde jag iof inte nu hellet :P) och där slog fredagströttheten till och var man (kvinna) drog hem till sig efter en lyckad kväll!
   Jag var då som sagt utklädd till Hagrid och släpade runt på ett rosa paraply och en gosedjurshäst med hemmagjorda vingar hela kvällen, haha :)
   Idag har jag konstaterat att det är så galet skönt o ligga i sängen xD kunde man inte typ få ha det som jobb eller nåt? :D 
   Aja, puss hej!

259 views baby!

Sådär, nu har jag firat 259 visningar med lite chips ;) Orkar inte skriva om gårdagens händelser igen, så jag kopierar mitt inlägg från Tumblr, hoppas ni inte har något emot det, haha...
"So today I went to this event at our cinema called “Hunger Games Night”. It started with the first movie and then after midnight it was time for the second one.
And wow… I cried throughout the whole movie ^^
(Ok, not really, but a lot though)
Did I mention how sentimental/emotional I’ve become lately?
Anyhow, the best part of it all was when this guy dressed up as the talk show host (why do I always forget his name?) got up in front of the screen and went “Welcome to the 75th HUNGER GAMES!” and the whole audience started clapping and cheering. I love spontaneous things like that.
Me and my friends (all girls) also went to the men’s toilet ‘cause we didn’t wanna wait forever in line to the ladies room, hehe.
So all in all, quite the fabulous day!
-end of ramble-"
(senare tillägg)
"We also got a copy of the first book in the “Divergent” series, which is really awesome because that was next on my list of books to read! 👍"
Sådär, nu slapp jag dra den storyn igen ;) Kan tilläggas att jag skrev det där inlägget när jag hade kommit hem och därmed inte släckte lampan förrän kl 3 igår natt. Sen var jag tvungen att gå upp 6.45... Inte sådär jättetrevligt. Känns dock inte så himla farligt nu, höll på att somna ibland mot slutet av första lektionen, men annars känns det helt ok. Dagen efter Lucia Movie Night var ju tusen gånger värre!
 Ciao!

Quite the awesome day liksom

Idag slappar jag. Har sjungit en massa och så har jag spelat sims faktiskt (yeho!). Så nu ska jag bara få ur mig ett inlägg på simsbloggen också innan jag är nöjd för idag.
  Visningarna fortsätter stiga på min YT-video. Nu när det närmar sig 250 är ju bara frågan: Ska jag fira då eller vara kaxig och vänta till 500? I believe the right answer to that question is; BOTH! :D Att fira saker is the shit liksom! Jag firade ju inte ens de första 100 ffs.
  Ikväll har jag körrep och sen blir det Hunger Games Night! ("Ja, du har sagt det nu, sluta tjata!" "Nope." "Ok...") Alrighty, det var väl egentligen allt jag hade att säga, så nu ska jag publicera mina simsbilder ;)
  

All that was there... och så vidare

Har känt i några dagar nu att det var dags för mig att ta en återföreningsdate med min skiva "White Flag" med Dido. Sen nu för ett tag sedan hörde jag en ackordslinga på TV:n som påminde om hennes låtar så då kände jag att det var ett tecken och satte på skivan (på Spotify då, men ändå). Och hell, den skivan är så mysig. Så mycket höstdepp, men på ett mysigt sätt. För ja, ibland tycker jag helt seriöst att det kan vara lite mysigt att sitta och höstdeppa lite. Förutsatt att det inte drar iväg allt för mycket såklart. Men lite lagom dysterhet liksom. Störd? Bara lite ;)
   Tänk så många musikbesattheter jag haft/har i mitt liv. Sådana där album som man haft på repeat för jämnan under långa perioder och som man sen kommer tillbaka till igen efter ett tag och får känna alla de där välbekanta känslorna som just den skivan väcker. Så fint är det!
   Kollade på Loreens finalshow från Malmö och kom plötsligt att tänka på den otroligt bisarra situationen när Elspeth i bond hånade L's kläder på Twitter under framträdandet. Fatta så kul när ens ena idol hånas av ens andra, haha x)
   Just det, glömde ju faktiskt helt bort att berätta vem jag ska klä ut mig till på fredag. HAGRID! :D Camilla kom på hela outfiten och allt på mindre än en minut och jag var såld direkt. Så idag har jag köpt ett rosa paraply på Åhléns. Och på samma gång skänkt EN HEL KRONA till Filippinerna. Gud, vilken god människa jag är!
PÖSS.

Halluu

Tja tja, Kazoo in da house! ;)
   Idag har vi taggat gärnet inför faddersittningen med Harry Potter-tema på fredag! Fy tusan vad jag längtar! :D Vi slutar tidigt den dagen och sen är tanken att vi ska ladda upp hemma hos mig och det kommer bli så sjukt awesome!
   Imorrn så ska också jag och fisarna på Hunger Games Night på bio, det kommer också bli helt sjukt awesome! :D
   I lördags var vi iväg på överraskningsfest för min moster som fyllde 60. Det var väldigt trevligt och hon blev så överraskad och så glad! För att fortsätta temat så är min moster också helt awesome! ;) 
   Ok, känner att det spårar ur lite här men jag inte lust att skriva egentligen så därför blev det att jag bara pressar ur mig trams, haha. Meneee, vi hörs då?!

99 Questions

Den här tagen blev så himla lång, så jag delade  upp videon i två delar ;)
 

Söndag

Hallooooj!
Have not forgotten about you guys, just been busyyyy! Lol, skoja bara x) Eller ja, både och kanske, lite upptagen har jag faktiskt varit.
   Just nu så borde jag inte sitta här och skriva utan försöka bli klar med min förbannade examinationsuppgift som ska in imorrn kl 8 (vad fan är det för jävla tid liksom? Ge oss till 17 åtminstone så man kan utnyttja hela dagen -.-). Men jag tänkte att jag skulle hinna med en lägesrapport i alla fall. Nej, ok, jag känner mig skyldig som inte pluggar... Sorry, jag återkommer imorrn istället! :)

15/11

Aw man, det pågår så himla mycket weirdness i mitt liv just nu! Och då menar jag alltså inte mitt "riktiga" liv, utan mitt Internet-liv x) Let's start from the top, shall we?
   First off, en random holländsk dude som skickar meddelande till mig på fb helt out of the blue för att han tycker att jag ska gå med i en grupp för Eurovision-fans, vilket jag också gjorde, sen så började vi liksom chatta lite, tills han skulle gå och göra mat, men det var trevligt i alla fall.
   Vad är det mer nu då... Jo, jag twittrade om valet av programledare för Melodifestivalen nästa år och blir citerad av fudging Aftonbladet, vad sjutton hände där liksom? Det måste ju ha funnits tusen andra betydligt mer intressanta tweets de kunde valt ut. Ah well, sjukt konstig känsla att bara sitta och slöläsa artiklar och helt plötsligt se sitt eget namn mitt i allt.
   Nästa grej - som mest är rolig, men i alla fall. Lägger upp min första (publika) video på YouTube och har snart fått 200 views på två dygn. Förvånad över hur kul det känns, har också fått massa fina kommentarer och så vidare, så det värmer mitt kalla hjärta (obs skämt xD).
   Moving on, igår fick jag en vänförfrågan på fb från en annan random dude som jag inte har haft någon kontakt med överhuvudtaget i något sammanhang. Kollade hans profil och han hade lagt upp en video från Lorps konsert på Grönan, så antar att han la till mig för att vi båda gillar L eller nåt, but I don't know. Dolde förfrågan, för vill inte lägga till folk jag inte känner, men ville samtidigt inte dissa honom helt och hållet, liksom, för det kändes så taskigt xD
   Och slutligen, imorse när jag var inne på fb hade jag återigen fått ett meddelande från en random (svensk denna gång) dude som undrat om det var jag som hade "messat honom på zoosk" och att min profilbild var "tokfrän". vänlig som jag är så svarade jag tillbaka att "nej, det var inte jag men tack" eller något liknande. Så svarar han tillbaka följande:
"Okej. Men trevligt att lära känna nya personer:) Vsg självklart en underbart vaker ros som blir vakrare o vakrare varje sekund måste. Veta det:) Sms:a 07''''''''' Puss och kram"
   Och jag känner bara återigen, what the fuck just happened? Amen liksom, seriöst, är detta på riktigt??? Nog för att jag också tycker att det är kul att lära känna nya männsikor på Internet, but this just feels weird x) No way att jag tänker smsa nån random som jag inte känner. Där får jag nog ändå dra gränsen och vara en dissare ^^
  Ok, det var allt för mig. Idag ska jag på massage <3 Vad händer i era liv? ;)
Just det! I have a little request for you guys; please, please, please gå in och likea @loreenofficial's senaste insta-bild! Blir glad då ;D

:D

Helvete, vad mitt ego har åkt upp i taket idag! xD Skrev ett tweet som blev citerad i en artikel på aftonbladet.se, gjorde en översättning av Loreens intervju i von Svenssons kläder och la upp på tumblr, den har blivit rebloggad och likead flera gånger om och en av de skrev "lovely Karolin has translated this clip for you guys" och ja... Känner mig jäkligt cool och jäkligt bra just nu xD Typ kändis ju, höhö ^^ Sitter med världens största leende och bara njuter av hur bäst jag är (Y)
Faan, vad störda grejer som gör mig lycklig! Well, I'm enjoying it.
(Jag tänker att eftersom jag så ofta bjuder in er i mitt huvud när jag rackar ner på mig själv så kan ni hantera ett inlägg där jag är knäpp och skrytig! ;) )

Helluuu

Jaha, så det blir alltså Nour El-Refai och Anders Jansson som ska leda melodifestivalen nästa år... Jag tyckte att Nour var förskräcklig i mello 2008, men det har trots allt gått 5 år sen dess och hon är säkert bättre nu... Anders Jansson känner jag inte till så väl, men hipp hipp brukar vara kul... Känner väl inte direkt att jag är så superexalterad över de två som programledare, men vad sjutton, det är väl själva tävlingen i sig som räknas, right? ;)
    Annars så sitter jag och skriver på en urtråkig uppgift och längtar efter helgen, då vi ska fira min moster 60-årsdag. Kommer bli grymt skoj, tror jag. Blir ju dessutom ett överraskningsparty så jag längtar som sagt! Och på fredag ska jag på massage, så jävla nice :D Det var allt, pussen!

Ledig måndag

Idag har vart en rätt konstig dag. Jag har varken ätit frukost eller lunch idag, däremot har jag druckit läsk och ätit glass och kladdkaka... Jag har gjort två videobloggar, sett på videos, lyssnat på musik och bara varit. Inte borstat tänderna eller klätt på mig eller någonting sånt heller. Jag är lite för förtjust i att ha lediga dagar, helt enkelt. Men jag ska göra lite nytta idag också. Ska leta artiklar till en av examinationerna i kursen. Har jag ens sagt vad vi läser nu? Nej, tror inte det. Vecka 44 började vi vår nya kurs "matematiklärande i förskolan". Och nej, barnen ska inte ha mattelektioner i förskolan, däremot ska de få en viss grundläggande kunskap om vissa matematiska saker, eftersom det är en stor anledning till att svenska skolbarn generellt sätt presterar sämre i matte än i andra (europeiska, antar jag) länder... Eh, ja, i vilket fall som helst så är det den kursen vi läser nu. Och det är rätt intressant att höra vilka starka känslor en del har när det kommer till matte. Jag vet inte om jag har fattat tidigare vilken enorm "skräck" mattelektionerna var för vissa.
   Hatar när man verkligen vill göra något på datorn och så kommer det upp felmeddelanden som man inte förstår vad de betyder eller hur man fixar det. Vill så himla gärna bli bättre på datorer! Tycker att jag är rätt bra redan (mohaha), men vill bli bättre! I det här fallet lyckades jag dock hitta ett förslag på lösning på problemet, men kan inte tillräckligt för att förstå hur man utför detta. Får väl vänta på pappa, I guess... Men jag tror att han kommer vara sur och/eller trött när han kommer hem idag, så han kommer nog inte ha någon större lust att hjälpa mig, skulle jag gissa.
   Just det, chattade med ett Eurovision-fan på fb igår! Det var underhållande ^^ Han var väldigt förtjust i Anna Bergendahl, haha. Aja, det var väl det jag hade att säga idag. Ha det fint!

Sweater weather

Sorry att jag är lite dålig på att skriva just nu, men här kommer iaf ännu en tag;
 

Time for a new vlooooog!

 

Knytkalas

Ikväll efter kören ska vi fika tillsammans och då ska alla ha med sig något "smarrigt" (min körledares ord) så igår bakade jag en kladdkaka. De gånger vi har fika så brukar vi ha knytkalas. Inget konstigt med det, alla vet väl vad det innebär? Men tydligen så var detta ett koncept som helt gått mina föräldrar förbi. De var helt besatta av den här företeelsen och tyckte att det var jättekonstigt att alla skulle ha med sig grejer istället för att någon/några var ansvariga. Vi ska ha KNYTKALAS, har jag sagt, tjatade jag, men nej, tydligen var det alldeles för svårt för 50+ hjärnor att ta in. Vi brukar ha så, fortsatte jag. "Men går allt åt då? o.O". Alltså, snälla vad fan är grejen, jag vet att ni har ett helt otroligt stort behov av att ha kontrollera mig (egentligen bara pappa, men ni fattar), men måste ni ha stenkoll på detta? Kan jag inte bara få baka min jävla kladdkaka och ta med den till kören och så är det inte mer med det?
   Förlåt hörrni för att jag är så galet bitter och arg nuförtiden, jag vet inte vad det är med mig! ^^ Ska försöka skärpa mig.
   Just nu önskar jag att syster min kunde lämna huset så jag kan göra videoblogg, men jag har full förståelse för att hon vill vara hemma och slappa nu efter sin vecka i Frankrike med 28 timmars bussåkande dit och hem, så jag ska egentligen vara tyst, men ändå ;)
   Btw, så måste jag bara få uttrycka vilken enorm nostalgi det är att lyssna på de, som jag brukar kalla dem, lite mer "sällsynta" bond-låtarna jag har och höra de gamla msn-ljuden som jag råkat få med i två av dem, stört roligt, hihi! En grej jag dock inte fattar, jag trodde att msn stängde ner, men det finns visst fortfarande eller? Aja, inte för att jag saknar det, men var bara lite nyfiken. By by!

Shooo

Tjena brudar!!!!
Eh, har haft massa grejer som jag har tänkt att jag ska skriva men nu har jag glömt allt för att det inte blev av att skriva om dem, haha. Sorry, men jag är helt otroligt lat och det är ju sååå jobbigt att logga in (fatta att behöva skriva in hela sin superlånga mailadress (tack mitt 13-åriga jag för det ^^) och författa ihop och posta ett helt inlägg - tough work liksom!). Plus att det inte riktigt funkar att blogga via mobilen, som numera är den enhet där jag oftast använder Internet, så där har vi ännu ett hinder. Men! Nu sitter jag här och ska göra mitt bästa för att skriva något vettigt.
   Vi kan ta och gå igenom helgen, helt enkelt. Lördagen var en enda lång väntan på kvällen. Haha, jag typ tittade på klockan hela tiden och ba: "Är det för tidigt att börja sminka sig nu?" "Nu då?" "Men nuuu då?". Till slut så blev det i alla fall tillräckligt "sent" för att sätta igång förberedelserna inför kvällens Halloweenparty! Sjukt lyckad kväll med massa spel och annat kul! Väl värt att längta efter hela veckan som jag hade gjort ;) Körde hem i världens dimma, såg typ två meter framför mig så körde i typ 40 hela vägen. Till slut var jag hemma vid kvart i 3 någonting och då tog det sedan 500 år att få bort sminket innan jag äntligen fick gå och lägga mig. Fick jag sova hela natten? Nej, min mage skulle såklart gå ballistic och jag fick springa på toa 3 gånger. Tack så jävla mycket för det. Undrar om det är något jag inte tål eller om det bara är min kropp som tar ut frustrationen över för mycket godis, läsk och för sen säng-gång på min stackars mage...
   I vilket fall, på söndagen vaknade jag, åt frukost med mamma och pappa och sen gick jag upp och såg ett avsnitt Nilecity i sängen innan jag somnade om igen och vaknade av Quizkampen-förfrågan 2 timmar senare. Men då kände jag mig i alla fall ganska utvilad och slappade med lite Wii tills det blev dags att ge sig av till St Olai för rep och senare konsert. Trots den katastrofala övningen i onsdags så vart det så sjuuukt bra till slut, jag är så stolt! Åh, vad jag älskar att sjunga klassisk musik!
   Och! Det kanske bästa av allt! På kvällen tog jag mod till mig och beslöt att öppna mailet där mitt betyg för examinationen jag skrev för ett tag sedan skulle stå. Det kom ifredags men ville inte öppna det och förstöra helgen med ett U, vilket är extremt roligt nu med tanke på att jag, på nåt jävla vänster, lyckades håva in ett VG. Man ba: dafuq?! Minns att jag skrev till både Sofie och Olle "Det här är den sämsta skit jag någonsin har skrivit" när jag lämnade in det. Men jag brukar ha fel så.
  Sorry för uppsatslångt inlägg, puss på er! ;D

Halloweeen

Jaha, så var det då plötsligt november igen. Och jag glömde visst bort bloggen ett tag, hehe. Men aja, ingen skada skedd, tur att man inte är proffsbloggare med 10000-tals läsare ;)
   Så, sammanfattning - det är november, jag lever och ikväll ska jag på halloweenfest hos Sofie, så nu måst ejag dra och "snygga till" mig! ;D

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0