Hihi

Usch! Ju närmre nyår vi kommer desto mer deppig blir jag när jag inser att det snart är dags för skola Igen. Det gör inte saken bättre att jag blev underkänd på litteraturseminarie 1, att vårterminen inleds med betygsatt redovisning och inte heller att det snart är dags för ny skriftlig inlämningsuppgift. Jag vill inte! Jag trivs med att slappa hela dagarna och se på film och tv hela nätterna... Eller ok, jag ska erkänna att jag börjar bli lite rastlös nu.
men om vi avslutar lite positivt så ser jag fram emot en trevlig nyårsafton i alla fall. Så får vi se hur det går med resten sedan.

19 december

Hehe, super-fail att nån trafikskola skickat breomkom körlektioner till min syrra som haft körkort i snart 1 år. Dessutom skickade de två precis likadana kort till henne. Stört!
Annars då? Jao, vill ja jullov nu, nu, nu! Haha x) Men det blir imorrn eftmiddag! (y)
Har inte köpt en enda julklapp än, så det är som vanligt.
Väntar spänt på betyget från litteraturseminarie 1. Det sjuka med det är att det tydligen bara är vår personliga text som räknas och inte själva diskussionen, vilket jag trodde var vad ett seminarium handlade om?! Så jag lär ju bli Underkänd med min text. Alltså, jag gillar den, det kommer garanterat inte läraren göra. Sen vet jag att jag har glidit in i ett nytt ämne typ mitt i utan att förklara nånting och så där, men va fan, man kan ju inte lyckas med allt, right? Aja, hejdå på er busar!

*gäsp*

Efter ett gäng intensiva dagar känns det som att jag aldrig kommer att bli pigg igen...
Veckan har bestått av långa skoldagar, lucia movie night och dubbelnougat (En räddare i nöden som helt plötsligt släpptes från godisautomaten när Therese och jag satt och pluggade. 
Lucia movie night utspelade sig natten till lucia på filmstaden. Det var tre filmer på rad med lite mat och tävlingar mellan. Började vid midnatt och var hemma 7.45. Skulle sen upp igen 8.45, men jag tycker jag klarade det bra. Seg i huvudet som ett as men med en sovstund på eftermiddagen klarade jag mig igenom dagen som avslutades med luciakonsert med Johannas kör.
Idag är jag fortfarande trött, men det får gå. Fick betyg på uppsatsen/hemtentan och jag blev godkänd! Tjoho, inget uppsatsskrivande på jullovet! :D Hade jag definitivt aldrig trott. Så man tackar. By by!

Mihihi

Sitter i skolan och tjuvlyssnar på en arbetsgrupp som storbråkar om allt från hur ofta de ska ses till va de ska göra, otroligt underhållande! ;) Är så glad att min grupp rör så trevlig och problemfri :D

Alltså...

All hjärndödhet som pågår på Facebook just nu börjar driva mig rejält till vansinne. Dags att ta bort skiten nu eller?

Helg

Jag känner att intresset för denna blogg är vääldigt stort just nu, särskilt med tanke på att cycle 3 av en viss såpa har dragit igång at last, hehe :P
Litteraturseminariet var riktigt trevligt trots allt och jag kan inte tänka mig nåt annat än att vi som var där blev godkända allihopa. Skulle vara väldigt konstigt annars. Sovit hos Malin både igår och idag. Igår låg vi och pratade till 3 så nu när klockan börjar närma sig 1 är jag ganska trött... Godnatt!

:(

Muehuhuhu! Jag vill inte! :( Jag är inte kapabel att komma på diskussionsfrågor, det bara är så! Fucking jävla betygsatta litteraturseminarium. Varför sparade jag att läsa klart allt så länge att jag nu bara har ikväll på mig att skriva diskussionsfrågorna till imorrn? Plus en egen jävla skriftlig diskussion. Den kanske största frågan av de alla: Vad fan sitter jag här och skriver för? Skjut mig...

Litteraturen väntar...

Igår fick vi ut en iPad till varje arbetsgrupp i klassen, och vem fick ta hand om vår om inte jag? :D Så nu sitter jag och leker med den istället för att läsa kurslitteratur och förbereda mig inför seminariet på fredag... Hehe, aja, jag ska nog hinna ändå :) Japp, det här inläggets enda syfte var att skryta över att jag har en ny fånig leksak ^^

Tagga rååå!

Kursintroduktion imorrn då. Den nya kursen heter utbildningshistoria - förskolans...bla...bla...nånting. Vi säger väl utbildningshistoria kort och gott. Det är hårda tag direkt, verkar det som, första betygsatta litteraturseminariet redan på fredag, jajamensan! Dessutom ska var och en lämna in en skriftlig reflektion kring texterna. Och som om det inte vore nog så har vi i min fina arbetsgrupp A detta seminarium tillsammans med grupp B som allihopa ser det som en sport att vara så nedlåtande de bara kan. Underbart!
Så nu är man väl inte sådär överdrivet taggad på livet, men det får väl gå...

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0