Torsdag

Jaha, så var ännu en skoldag över. Tack och lov för det, faktiskt. Ni vet när jag var så störd på att ni alltid snackade om fisken och dem i typ sjuan? Nu har jag det så igen fast om möjligt ännu värre. Och nu när vi ändå är så pass stora så blir det så otroligt barnsligt! Jag menar, snälla väx upp någon gång. Bara för att han inte tittade på dig när ni gick förbi varandra betyder inte det att han hatar dig eftersom han inte ens vet vem du är! Jag orkar inte...
Skolan i övrigt har faktiskt varit ganska trevlig och lärorik. Jag tyckte faktiskt om att ha grupparbete nu. Jag har blivit mycket bättre på att prata med folket nu! Så det är bra! Sedan är det ju alltid lika underhållande när Elisabeth är där på våra lektioner. Den kvinnan kan prata alltså, haha. Hon kan få ut ett föredrag ur vilket obetydligt ämne som helst, det är så kul! Så idag säger vi nog för första gången för min del, tack BF1b för en trevlig dag!

Back to business!

Ok, nu är jag tillbaka igen. Har inte bloggat på ett tag nu eftersom jag har haft annat för mig. Exempelvis individuella valen, som nu är klara! Så otroligt skönt, tack och lov för det. Anyway, ska snart iväg på typ en lektion så jag är mest bara här för att meddela att mina galna bloggperiod inte är slut, bara underprioriterad. Skolan måste ju komma först vet ni!
Ps. By the way, detta är mitt 100:de inlägg på denna blogg! Jippie!

25 januari

Idag tror jag kommer bli en trevlig dag. Vi ska upp till cirkusen på "julgransplundring". Blir lite uppträdanden och fika. Det tycker jag är trevligt. I övrigt börjar jag bli lite orolig eftersom individuelle valen ska vara klara på fredag och jag fortfarande inte har en aning om vad jag ska välja. Men jag försöker att inte tänka på det just idag. Puss på alla!

Lördag

Har inte haft tid att komma till datorn förrän nu, det måste vara rekord på en lördag. Vad har jag gjort istället då? 
Jo, dagen började med att jag vaknade klockan 10. Sent för att vara vår familj. Sedan när jag hade ätit frukost gick jag och lade mig igen och lyssnade på musik. Mys! <3
Sen fikade vi och Camilla tyckte att jag skulle följa med till hennes softbollträning och jag tänkte att jag kunde passa på att gå till 3 med min mobil så jag sa ja. 
ja, sedan har det väl mest varit tevetittande, haha. Nu väntar jag på att One Tree Hill- avsnittet jag har missat ska ladda. Av någon anledning vill sista delen av första halvan inte ladda. Mycket irriterande. 

23 januari

Haha, jag har blivit beroende av min blogg tror jag. Måste bara berätta om min ytterst underhållande morgon.
Jag kom till skolan lite tidigare än jag brukar eftersom jag var tvungen att kolla om de hade fått in mina nycklar. Det hade de inte så människan som har hand om det där skulle följa med mig till mitt skåp för att öppna det åt mig. Men. På vägen dit mötte jag min samhällslärare och vad hade hon med sig om inte mina nycklar! Tack och lov för det, säger jag bara.
Morgonen fortsatte med naturkunskap. Vi är i grupper och jobbar med olika planeter. Jag och Edija har Jupiter. Vi hade skrivit ut ett papper dagen innan som vi skulle använda. Det låg inte i mitt skåp av någon anledning så jag gick till datasalen för att skriva ut ett nytt. Sen gick jag tillbaka till Edija. Sedan kommer jag på: "Var är mina nycklar?" Då hade jag glömt dem i datasalen xD Sen gick det relativt smärtfritt fram till slutet av lektionen när jag plötsligt börjar undra vart mina böcker är någonstans. Jag hittade dem inte någonstans, så jag blev rejält sur. Men till slut kom Hanna och hade hittat dem, så tack för det. Efterföljande lektioner före lunch var jag så jäkla trött så om jag hade lagt ner huvudet på bänken och blundat så skulle jag lätt ha somnat, alltså. Jag fattar inte riktigt vart den där tröttheten kom ifrån...
Anyway, ikväll blir det skoj!

22/1

Ok, sorry för understående inlägg, men vad ska man göra liksom? Allt jag kan göra nu är att vänta tills jag kommer till skolan och se om de har fått in dem på expeditionen.
Dagen i övrigt har varit trevlig. Jag körde twister på juniorerna för ett tag sedan. Shit pommes frites säger jag bara, twister är inte gjort för stela 16-åringar, haha.
Just det! Jag träffade Maria utanför matsalen idag (Svensk/franskläraren, you know). Det var trevligt även om det bidrog till en ovälkommen flashback. Menmen, sådana fick man ju en del på lektionen innan också eftersom vår uppgift handlade om personer som varit viktiga i ens liv, ungefär. Jag kan gå in på det líte närmare någon annan gång. Nu ska jag gå in på Youtube och se ANTM! Jippie!

Hej...

Jag hade ju då tänkt försöka uppdatera min blogg så ofta jag kan och hittills har det ju hållit i två dagar så jag tvingar mig själv att skriva nu fast jag inte alls har lust, eftersom det enda jag kan tänka på är att jag har tappat mina nycklar. Så det var en liten uppdatering från mitt liv idag. Over and out.

Tema, tema och tema igen...

Sitter i skolan och ska snart ha tema för tredje gången idag. Yippie! Not. På senaste temalektionen pratade viom olika familjekonstellationer (gift, skild, sambo osv.). Jag vet inte varför men jag började fundera på namn som jag skulle vilja döpa min barn till. Alltså, det är ju inte första gången jag tänker på det men nu funderade jag ut hela namn, alltså med andranamn och så. Kom på två stycken som jag är riktigt nöjd med. Bara att jag inte har någon att ge dem till, haha. 
Vi börjar om 8 minuter så jag ska väl börja dra mig snart antar jag. Sen efer temat ska jag göra omprov på debatten eftersom jag inte sa så mycket. Blöh! Aja, alla dagar kan väl inte var bra antar jag.
Nu börjar jag i alla fall få in lite rutin på bloggandet så det är ju trevligt. Men ni får ha det så bra så syns vi väl så småningom.

Yeah!

Yeah, Karrofisk is on a roll! 3e inlägget på mindre än 24 timmar, inte illa va?
Dagen skulle ju som sagt börja med ett tandläkarbesök så jag satte mig på spårvagnen 8.07 och kom till Druvan ungefär 8.30 (min tid var 8.50). Jag satte mig och väntade. Jag väntade. Och väntade. Jag tittade på klockan; 8.43. Ok, de har fortfarande tid på sig. Jag väntade. Och väntade. Tittade på klockan; 8:52. Ok, nu börjar de bli lite sena. Aja, 2 minuter är väl inte så farligt. Jag väntade lite till. 8.58, Ok, what's going on? 9:05; min tandläkare kommer och ber om ursäkt för förseningen, en tandläkare hade tydligen blivit medvetslös eller liknande och de väntade på amblans. Hon bad mig iallafall att sätta mig i tandläkarstolen och vänta. 9:10. Klockan blir 9:15. Klockan är någonstans mellan 9:20 och 9:25 när hon äntligen kommer och sätter igång. Då ska hon naturligtvis sätta in två nya fästen som ju då tar lite tid. Min lektion började 9:40. Men jag kom dit till slut i alla fall. Då var klockan 9:55. Snacka om att jag kunde suttit kvar vid datorn längre imorse!
I alla fall, dagen fortsatte med att vi skulle bli "instängda" i skolans minsta klassrum  tillsammans med nior som var där på besök och tanken var att vi skulle svara på deras frågor. De hade dock inte så många. Men vadå, vi slapp ju ha lektion så jag klagar inte, haha.
Dagen fortsatte som vanligt med lunch, engelska och matte. Sen åkte jag hem. Är väldigt stolt över att jag hann med spårvagnen eftersom jag såg den komma genom fönstret på andra våningen.
När jag kom hem såg jag på One Tree Hill och bytte om till ridningen och nu har jag kommit hem därifrån för ett tag sedan. Det gick riktigt bra idag med ett litet minus för galoppen i vänster varv när min häst inte riktigt betedde sig normalt, haha. 
Snart måste jag gå och fixa inspelning av America's Next Top Model eftersom vi ska se på ett annat program klockan 20. Så så ska jag avsluta denna dag; se "Mästarnas mästare" och sedan ANTM. Sen blir det väl sängen, typ. See ya, bitches!

20 Januari

Ok, nu är jag jättebloggsugen! Enda problemet nu är att jag inte vet vad jag ska skriva om, haha. Jag ska snart ta spårvagnen till tandläkaren, annars skulle jag ha kunnat sitta här en timme till, så det känns allt annat än trevligt om man säger så.
I helgen har jag haft det jättebra. Johanna fyllde år i lördags så vi var hemma hos henne och Gerry och firade. Vi var 22 st där, vilket är ett rekord för vår släkt. Det var för att både vår släkt och Gerrys släkt var där, vanligtvis brukar vi ha åtskilda firanden så det var häftigt. Sedan senare på kvällen såg vi på "Stjärnorna på slottet" som jag tycker är en jättemysig serie!
På söndagen hade Johanna massa fikabröd över så hon bjöd oss på fika även den dagen. Sedan åkte vi hem till oss och spelade sällskapsspel. Det är så roligt att spela spel tycker jag. Det finns typ inget mysigare man kan göra med familjen. Det är i alla fall min åsikt sen får alla andra säga vad de vill, så det så.
Sådär, nu har jag väl varit duktig i alla fall? Ska försöka skriva lite oftare from now on. Blir ni glada på mig då?

19 Januari

Känner mig lite skyldig nu så tänkte hosta upp ett inlägg här innan jag går och lägger mig. Jag har inte haft motivationen att skriva på sistone. Har känt en överväldigande känsla av att jag har så mycket som jag måste/vill/behöver göra just nu. Därför har bloggen hamnat lite i skymundan så att säga. Ska försöka bättra mig på den fronten, jag lovar. Men nu är det dags för mig att sova, tänkte bara lämna en liten rapport så att ni vet att jag snart kommer tillbaka igen!

2009

2009 är här och jag känner att jag är på väg in i en depp-period. Har ingen lust att börja skolan igen och mycket jänns jobbigt. Jag var inte redo att släppa taget om 2008 riktigt än,samtidigt som det var skönt att släppa taget om det och lämna det bakom sig.
Nej.  Jag tänker inte deppa! 2009 ska bli min nystart! 2009 ska bli året då jag blir så självsäker att jag inte behöver sjunka ner i golvet varje gång folk i min klass som jag inte riktigt känner pratar med mig, 2009 ska bli året då jag får en pojkvän, 2009 ska bli året då jag inte kommer att ha nåt att klaga på i mitt liv, 2009 ska bli året då jag lägger mitt förflutna bakom mig och börjar leva mer i nuet.
(Okej, om  vi ska vara helt ärliga lär inte så mycket av det där hända, men man kan faktiskt kämpa för det ändå!)
Tack till de som har gjort 2008 till ett underbart år och FUCK YOU! till de som har gjort året till ett helvete.
Jag ville göra en sån här sammanfattning där man går igenom varje månad men inte fan minns jag nåt från varje månad x) eftersom jag inte är en som fotar så mycket eller så kan jag ju inte använda det som hjälpmedel heller, men som sammanfattning kan man nog säga att 2008 har varit året med flest känslor och flest förändringar som jag någonsin upplevt.
hejdå 2008! Jag kommer sakna dig... lite.

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0