Denna dagen ett liv

Saker jag har kommit på idag(några saker kom jag på igår):
Psykologi är hemskt intressant.
Buddhism tilltalar mig mer än kristendom någonsin gjort xD
Bond är så grymt bra live. Dom borde verkligen köra live oftare.
Jag kan inte placera mina inlägg i olika kategorier längre
Ki gör mig galen.
Imorgon är det Fredag!!
1+1 kan bli 1!

Nej, hörrni, tokstollar, nu har jag inte med mig själv så nu får det vara nog med skrivande ;D

Inget godis på en månad :P

Ok, nu har jag gått me dpå att inte äta godis på en månad. Haha, det ska nog gå bra med tanke på att jag inte kommer ha ett enda öre på hela månaden.

Jaha, vad har jag gjort idag då? Jag har varit i skolan (förstås) kände mig skitseg och trött och hade ont typ överallt ;P
Efter skolan gick jag på stan med Hanna, Olle och Sofie. Vi hade jätteroligt, och jag köpte äntligen en skoldagbok :D

När jag var på stan så träffade jag en (vem blir förvånad?) frälst kristen typ som ville ävertyga mig om att gud finns och att han älskar mig. Vad är det med mig som gör att jag alltid stöter på sådana människor? Syns det på mig att jag inte tror på gud,eller? Och vadå, bara för att han råkar vara kristen så måste han väl inte pracka på mig det. Jag prackar inte på andra människor att jag INTE är kristen så varför måste alla extrem-kristna göra det? Jaja, Hanna, Sofie och Olle har redan fått stå ut med det här hela dan så jag ska vara tyst.

Just det, jag skulle ju göra en recension på Shrek den tredje. Aja, det får väl bli nån annan gång då.

Shrek den tredje

Japp, då var jag och såg Shrek den tredje igår. Den var riktigt bra. Något seg i början men sen sattte det igång ordentligt. Justin Timberlake var med och gjorde en röst och det klarade han riktigt bra till skillnad från vad jag trodde. Ska skriva en recension sen senare i kväll eller imorgon. Nu ska jag spela sims :)

23/8

Nu ska jag klaga lite.. Vet inte riktigt vad jag ska klaga på, men jag är på värlens klagarhumör.
Jag kan klaga på att jag inte har nåt att göra, det har jag aldrig och det suger! Det blir bara tv och dator och jag har egentligen ingenting att göra på datorn heller, jag försöker bara få tiden att gå. I går tänkte jag så här: vad har hänt idag? Vad har jag gjort? Har jag lärt mig nånting? Har den här dagen överhuvudtaget haft nån mening? Och jag kom nog fram till att i princip ingen av mina dagar har någon mening, jag bara slösar bort dom. Visst, egentligen är det ju hur enkelt som helst, det är bara att helt enkelt göra nåt annat. men när jag försöker hitta på nåt annat så kommer jag inte på nåt.
Och nu när jag ändå är mitt uppe i klagandet så kan jag ju passa på att klaga på hur feg jag är. Blä! Jag hatar min jävla feghet.
By the way, Hanna, du är stark som vågar säga vad som stör/irriterar dig. Det är inte alla som gör det. Jag gör definitivt inte det. Jag vet inte nån gång som jag faktiskt har sagt rakt ut vad jag tycker. Om nån har fått reda på något jag har stört mig på så kommer det från nån annan som har lovat att inte säga nåt. Nej, fy, jag orkar inte..
Nej, nu ska jag ta och nörda lunarstorm och sen ska jag ta en promenad och rensa tankarna lite.

Japp, det här blev ett ganska långt inlägg. Men det var skönt iallafall. Grymt skönt.

Like Snape

Eftersom jag inte orkar skriva nåt idag så skriver jag av en knäpp låt från potterpuppetpals.com :p


You despise everyone
And everyone despises you
None of this surprises you
When you are Snape

The endless halls of the school
Of witchcraft and wizardry
Fill you up with misery
When you are Snape

Oh, no

But it's okay
To feel like Snape
To feel so sad and "grumpity"

Just relax
There's no escape
At least you're in good company
That's me.

Snape Snape Severus Snape

Ja, nu sitter jag här framför datorn igen. Överraskning, va? Kom nyss hem från en informationsgrej om att bli ledare i kyrkan. Nej, jag tror inte på gud men jag gillar att vara där. Punkt. Men nu vet jag inte riktigt om jag vill vara det längre. Jag är liksom så himla blyg hela tiden så ingen kommer ju prata med mig. Menmen, nog pratat om det nu :)
I dag började skolan igen. Jippie! Eller nåt... Jag har kommit fram till att Sassi är väldigt tyst men verkar snäll. VI ska nog komma överens ^^
Vad ska jag skriva mer nu då? Egentligen borde jag inte sitta här överhuvudtaget så ont i huvut som jag har. Men jag har faktiskt glasögonen på mig. Duktig Karro ;)
Nej, nu ska ag nog skriva lite mer på min berättelse så blir Sofie glad.

Tjena Mors!

Haha addicted ;)

Då är jag här igen typ 20 sekunder senare :P Har en väldig lust att skriva nu men vet inte vad jag ska skriva. Imorgon börjar skolan. Hur kul är det på en skala? Ska börja nian nu och har inte en endaste pytteide vad jag vill gå för gymnasium osv. börjar får lite småpanik. Men det löser sig nog, va?

I´ll go wherever you will go..

Hejsan! Har inte gjort så mycket idag faktiskt. Rätt skönt ändå. Var i Aborreberg och fikade. jag har varit där en gång i månaden nu sen i juni ^^ bara några timmar senare skulle vi på middag hos min farbror, så det kändes lite onödigt att fika också. Menmen. Där åt vi pizza, sen hamnade jag, mamma och Camilla framför tvn. 4an visade shrek. Herregud vi har u den på dvd. Så himla onödigt. Men rätt mysigt.
Orkar inte skriva mer nu, skriver kanske mer senare.

Strange Paradise

Ok nu ska jag ha en liten och otroligt oseriös tävling! Gissa varför min blogg heter som den gör? (Strange Paradise)
Vinnaren får endast äran så att ni vet! Så, gissa på nu!

Hejsan :)

Det här är min nya blogg. Jag hade en annan förut men jag tog bort den eftersom jag inte riktigt gillade vad den hade utvecklats till :P I vilket fall som helst, här har ni mig nu.

Välkommen till min nya blogg!

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0