Hello everybody

Tja, tja, jag har fått ett litet uppdrag av min jobbcoach som jag tänkte att ni skulle få hjälpa mig med. Om ni ville vara så snälla och skriva en kommentar med hur ni skulle beskriva mig med typ 1-3 ord. Om ni ville göra det skulle jag bli glad :)

8 december

Ibland undrar man ju vad som rör sig i huvudet på den där galna tjejen som råkar vara min lillasyster. Idag skällde hon ut mig för att jag inte hade plockat undan brödet och osten efter henne. Alltså, vad jag än gör så duger det ju för helvete inte. Förut fick jag skäll för att det inte var städat hemma bara för att jag råkar vara hemma hela dagarna, får jag nåt beröm nu när jag diskar och städar och håller rent varenda dag? Nej. Istället får jag skäll för att jag en dag inte råkade palla att vara Camillas personliga betjänt. Vad är detta för värld?!
   I övrigt kan jag säga att jag har köpt örhängen och ett kortfack eller vad det heter för mitt presentkort på Guldfynd. Jag har verkligen upptäckt hur bra man mår när man shoppar lite nya grejer till sig själv ^^

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0