Friday

Tjo!
Idag har grupp "CD" (tihi) framfört sin teater. Det gick kanonbra och jag är så nöjd och har haft så kul de här veckorna. Nu blir det skrivande av slutuppgift nästa vecka och sen är kursen slut. Poff, sa det! ;) Efter det blir det 2 veckors praktik, vilket förhoppningsvis också blir roligt. Då är det också dags för Flimmer Filmfestival. Kommer nog att bli både roligt och stressigt. Men that's the way we like it. Eller nåt.
   Fått hem Sims 4 nu äntligen. Är sjukt besviken på många saker, men som spel så är det ju helt ok roligt liksom. Orkar inte riktigt gå in på det just nu, men jag har spelat varje dag sedan jag fick det, så det borde ju ändå vara något positivt tänker jag.
   I lördags var jag på fest hos Sofie. Efter det gick jag hem. Gick, alltså. Runt 2 på natten. Inte det smartaste att göra ensam. Hade sällskap med Johan till resecentrum visserligen, och sen pratade jag med fie och fia i telefonen hela vägen hem. Innan jag gick innanför min port sa jag "Nu är jag hemma, jag överlevde!" eller nåt sånt. Önskar verkligen att jag inte hade sagt det.
   När jag steg in i porten kände jag hur det stank alkohol i hela trapphuset. Reagerade dock inte så mycket på det utan gick uppför trapporna till vår lägenhet. Kommer upp för sista trappan och ser en man som ligger däckad utanför vår dörr och blockerar den så jag inte kommer in. Blir skiträdd och springer ner och ut genom porten igen. Ringer Camilla som hade Martin på besök som kunde komma till undsättning ;) Camilla öppnar dörren så att mannen vaknar och jag springer upp igen, kommer upp till dörren som är låst. Får panik och ringer på klockan och ropar (glömde visst helt bort att jag har en egen nyckel xD). Blir insläppt och så var det äventyret över, förutom att mannen, som för övrigt visade sig vara vår granne, knackar på dörren ett antal gånger. Fruktansvärt obehagligt och jag har inte känt mig särskilt kartig den här veckan, kan jag lova. Numera har jag alltid ytterdörren låst. Brukar tycka det känns onödigt annars, men nu vågar jag fan inget annat, haha.
   Nu börjar det dock kännas bättre och vi har varit i kontakt med Hyresbostäder som skickat ett brev till grannen med en varning att om något liknande händer igen så kan han bli vräkt. Är så glad att de tog oss på allvar. Japp, apartment life osv.
   Fortfarande inget Internet i lägenheten pga. vi är lata. Vi har inte valt elavtal eller ringt Com Hem angående att alla TV-kanaler inte funkar heller. PH och Idol funkar ju i alla fall :P Har aldrig varit intresserad av Idol förutom när det är auditions innan (gillar att skratta åt människor som tror att de kan sjunga *mohihi*). Men nu är jag helt inne i det av någon jävla anledning. Bara 10 år efter alla andra, hehe. Fast nu när jag tänker efter följde jag faktiskt Agnes säsong. Somnade dock jämt så hade nog ingen större koll egentligen, lol. Ok, nu svamlar jag bara, see you guys soooon! 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0