Torsdag

Idag har vi haft den andra av musikverkstäder, kul kul! Efter det gick jag till ica för att sedan käka lunch med två i klassen som jag inte har haft någon direkt kontakt med innan, den ena lite grann. Känns skönt att jag ändå kan "socialisera" med nya människor relativt lätt numera. När jag sa att jag var från Norrköping så sa hon som jag pratat med lite innan "Men du har ju ingen dialekt!". Det är inte första gången jag har hört det och jag blir lika förvånad varje gång. Östgötska, hallå? Ganska rolig kontrast, jag "vet" att jag har dialekt men får höra att jag inte har det, medan den andra tjejen som är från Kiruna och har väldigt kraftig norrlandsdialekt, inte visste att hon hade det förrän hon kom till Norrköping.
   Tro det eller ej, men jag har blivit förkyld, igen! Igår kväll rann min näsa konstant och jag var så täppt att jag knappt kunde andas. Nu är det lite bättre, men det känns att det är på väg tillbaka, så det lär bli att sova med två kuddar i natt igen.
   Haha, det har jag ju glömt att berätta! Jag ska gå på Eurovision! :D Visserligen bara genrepet av finalen, men det duger gott för mig, man ska vara jävligt snabb och ha en himla tur om man ska lyckas få tag på en biljett till riktiga finalen och det var inte jag. Jag utgår ifrån att Loreen kommer vara med på något sätt på riktiga finalen och eftersom genrep ska innebära att det är som en övning inför riktiga showen borde hon ju vara där då också! Vilket adderar till min lycka ännu mer! Åh, det ska bli så jäkla kul! Hoppas de här 29 dagarna går riktigt fort, längtar som en tok! :D Hur har jag inte tagit upp detta i bloggen innan? Aja, nu vet ni! ;P


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0